Akinek tornával sikerült elérni szülés után lapos hasat, mennyi idő alatt sikerült és hogyan?
Azt csináltam, amit előtte. Jógát és pilatest felváltva + elliptikus trainer.
Nem volt sürgős, mert msx. 5 kg maradt rajtam. Azt 4-5 hónap alatt leadtam.
Nálam sem plusz kiló okozza, mert az teljesen rendben, sőt, hanem előre esik a hasam - ugye főleg estére ha picit is puffadok, már középidős terhesnek látszom. Tapasztalatom szerint 3-6 hét célzott torna, mire kezd jobban látszani és kifejezetten az alsó hasizomra kell "gyúrni". Nekem a derekamra végzett gyógytorna vált be, minimum heti 2x 40 perc, de az olyan, amitől izomlázad is lesz a formázni kívánt helyeken. Felülést ugye nem ajánlják semmilyen formában, se szét nyílt izomnál, mert sérvet okozhat, na meg gerincgyilkos is, inkább a behúzott hassal háton és oldalt fekve lábemelések a hatásos. Meg a helyes tartás gyakorlása bárhol (piros lámpa, sorbanállás, mosogatás...:) A hasadat sem mindegy, hogy húzod be (gondolom, ezt tanultad már akkor, de) valahogy úgy kell, mintha a fenekedtől a köldöködig szeretnél behúzni egy cipzárat.
Csak én is mostanában elblicceltem (pedig sportolok mást) és fél év alatt újra ugyanott vagyok, pedig már sok éve volt eddig két császárom. Szóval mostantól számíts rá, hogy ez ilyen állandóan gondozandó probléma lehet.
#3 vagyok
Most latom a draga autokorrekt pipázast irt🤦🏻🤦🏻🤦🏻
Pilates nyilvan, az akart lenni.
Köszi szépen a hozzászólást mindenkinek.
4-es, úgy tűnik, hasonló cipőben járunk. Jó, hogy említetted a tartást, próbálok majd odafigyelni rá. Nekem sem a kilókkal van gond (tudom, mi vagyunk a kisebbség ilyen téren), mert szülés után még kisebb lett a súlyom, mint szülés előtt, és hát szülés előtt sem volt rajtam felesleg. Most is még jöhetne rám olyan 3-4 kiló, de nem a hasamra, mert azzal kinézek félidős terhesnek. Lehet, hogy most már mindig oda kell majd figyelni a hasamra és nem abbahagyni a tornát. Megpróbálom, mert mindenképpen szeretnék rajta laposítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!