Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik már túlvannak a szülésen:...

Akik már túlvannak a szülésen: maszkban mennyire tudtatok figyelni a helyes légzésre?

Figyelt kérdés
2021. okt. 7. 19:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%
Ha légszomjad van, vedd le. Őszintén, mit tehetnek? Rád ragasztják, kidobnak, hogy szülj az utcán? Megvernek?
2021. okt. 7. 21:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Asztmás vagyok, májusban mégis köteleztek hogy maszkban kell szülnöm. Még az orromról sem lehetett lehúzni. Hát elég szörnyű és nehéz helyzet volt megoldani azt hogy normálisan vegyek levegőt.
2021. okt. 7. 22:57
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kellett maszk, de a végén letéptem az arcomról üvöltve. Nem erőszakoskodtak, oly mindegy volt már...

Nem is értem bmeg, elmerülnek környékig benned majdnem, az összes létező testnedvedben, ami csak van, és akkor azt gondoljuk egy kis szövetmaszk még számít bármit is.

2021. okt. 8. 04:29
 14/15 anonim ***** válasza:

Én is maszkban szültem Bp. II. Számú Női Klinikán tavaly.

Én elfelejtettem, hogy rajtam van a szülőszobában. Annyi időre vehettem le ameddig a kéjgázt adták. Inkább a vajúdás alatt zavart.

2021. okt. 8. 10:05
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem maszkban kellet volna szülnöm, de egy idő után levettem, engem nagyon zavart.

Különben nem akarlak megsérteni, de kicsit elnevettem magamat, amikor megláttam a kérdést. Az utolsó dolog, ami érdekelt szülés közben, az a helyds légzés volt. Leginkább az életbenmaradás foglalkoztatott.

Bár most, hogy belegondolok, a kitolásnál tényleg ügyeltem rá, az már nem is fáj annyira, és ott tényleg fontos a "technika", és szerintem maszkban nehezebb lett volna.

2021. okt. 8. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!