Induljak vagy még ne a kórházba a 2 órája tartó 10 perces fájásokkal?
Szia!
Én a te helyedben mennék. Ha mégse max. hazaküldenek. De 10 perces fájással nem hiszem. Nekem bár folyamatosan folyt el a víz a fályásokkal együtt, bementen oxytocyn, és 3 óra múlva meglett a babám. Könnyű szülést!
Szia,igen,indulj el,mert akkor megnézik nst-n a picurt is,meg tényleg ha bekötik az oxitocint hamar meglesz a babu!!!
Könnyű szülést kívánok :)
Szia! 4 hónappal ezelőtt 10 perces fájásokkal gondolkoztam itthon. 6 órakor bementem a kórházba hogy nézzenek meg 1/2 9 kor már sírt a lányom! Szerintem nézesd meg magad.
Sok sikert
Szia!Amikor nekem voltak 10 perces fájásaim(aznap amire ki voltam írva,első babával)én bementem a kórházba,de pár óra múlva elmúltak.3 napra rá jöttek az igazi fájások 6 percesek(én akkor már nem bírtam volna a gép elé ülni),majd amikor elment a magzatvíz akkor lettek 3 percesek.Na akkor indultunk a kórházba.De mi 5 perc alatt beértünk,mert közel van.Akkor már 4 ujjnyira nyitva is voltam,úgyhogy 2,5 óra alatt megszületett a kisfiam.Ha neked messze van a kórház és nem ritkulnak a fájások szerintem menj be.Könnyű szülést kívánok!
7 hónapos kisfiú anyukája
Juj, de jó Neked : )) Szurkolok !!!!! : )
Én is könnyű szülést kívánok ! Vigyázzatok magatokra !!!
Nani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!