Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Induljak vagy még ne a kórházb...

Induljak vagy még ne a kórházba a 2 órája tartó 10 perces fájásokkal?

Figyelt kérdés
Kb. 2 órája 10 perces fájásaim vannak. Viszont azt hallottam, hogy nagyanyáink idejében ezek akár napokig is eltarthatnak, tehát ez nem igazi vajúdás. Édesanyám szerint viszont indulnom kéne a kórházba, mert ez már a 21. század, nem várnak napokig, hanem adják az oxitocint, ha nem ritkulnak 5 percesre a fájások. Kinek milyen tapasztalata van ezügyben?
2008. dec. 11. 17:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a te helyedben mennék. Ha mégse max. hazaküldenek. De 10 perces fájással nem hiszem. Nekem bár folyamatosan folyt el a víz a fályásokkal együtt, bementen oxytocyn, és 3 óra múlva meglett a babám. Könnyű szülést!

2008. dec. 11. 17:35
 2/11 anonim ***** válasza:
bocsi, FÁJÁS!
2008. dec. 11. 17:36
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia,igen,indulj el,mert akkor megnézik nst-n a picurt is,meg tényleg ha bekötik az oxitocint hamar meglesz a babu!!!

Könnyű szülést kívánok :)

2008. dec. 11. 17:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia! 4 hónappal ezelőtt 10 perces fájásokkal gondolkoztam itthon. 6 órakor bementem a kórházba hogy nézzenek meg 1/2 9 kor már sírt a lányom! Szerintem nézesd meg magad.

Sok sikert

2008. dec. 11. 17:37
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem még nincs ezzel kapcsolatban tapasztalatom, elvileg még pár nap, és én is szülök. De az orvos nekem is azt mondta, hogy a 10 perces fájásoknál irány a kórház, és akkor is ha megreped a burok.
2008. dec. 11. 17:38
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, valószínűleg elindulok, kb. 30 km-re lakunk a kórháztól, holnapra vagyok kiírva és holnap mindenképp be kellett volna mennem vizsgálatokra. Csak nem akarom, hogy vaklárma legyen a dologból, mert a sógornőm is így ment be annak idején és az nst semmi fájást nem mutatott, pedig rendes fájásai voltak.
2008. dec. 11. 17:42
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Amikor nekem voltak 10 perces fájásaim(aznap amire ki voltam írva,első babával)én bementem a kórházba,de pár óra múlva elmúltak.3 napra rá jöttek az igazi fájások 6 percesek(én akkor már nem bírtam volna a gép elé ülni),majd amikor elment a magzatvíz akkor lettek 3 percesek.Na akkor indultunk a kórházba.De mi 5 perc alatt beértünk,mert közel van.Akkor már 4 ujjnyira nyitva is voltam,úgyhogy 2,5 óra alatt megszületett a kisfiam.Ha neked messze van a kórház és nem ritkulnak a fájások szerintem menj be.Könnyű szülést kívánok!

7 hónapos kisfiú anyukája

2008. dec. 11. 17:44
 8/11 anonim ***** válasza:

Juj, de jó Neked : )) Szurkolok !!!!! : )

Én is könnyű szülést kívánok ! Vigyázzatok magatokra !!!

Nani

2008. dec. 11. 17:45
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Nemsokára indulok! :)
2008. dec. 11. 17:46
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok.Most olvasom,hogy messze van a kórház.Szerintem menj be.
2008. dec. 11. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!