Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Indulhat úgy meg szülés, hogy...

Indulhat úgy meg szülés, hogy semmi előjele?

Figyelt kérdés

38+2 hetes vagyok és jönnek fájások

De se nyákdugó se magzatvíz nem ment el.

Egyszerűen csak törölgettem épp a babaágyat (most ágyazok bele)

És hirtelen hátul a derekamban olyan fájdalmat éreztem hogy le kellett ülnöm de közben sugárzott oda előre a hasam aljához, illetve a hüvelyembe is. Percekbe telt mire elmúlt, de mintha teljesen nem is múlt volna el, "pihen egy picit a fajdalom de készül visszajönni érzésem van"

Első baba, bocsi 😅

Olyan érzésem van hogy midjárt bepisilek, de közben már voltam pisilni és nem kell többet.

A nagydologgal is ugyan így érzem.

Azt mondják hogy ha megindul a szülés előtte egy két nappal nag,on bevizesedek főlleg a lábam. Ez az előjele. De nekem semmi...

Max egy picit a kezem meg az ujjaim dagibbak.

Most akkor ma lehet ebből szülés?

Köszi a válaszokat

2021. okt. 1. 11:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Állítólag a magzatviznek édeskés szaga van.. (Hogy ragacsos-e azt nem tudom, nekem mindkétszer burkot repesztettek de olvastam h édeskés szaga van- hátha segít)
2021. okt. 1. 17:10
 12/16 A kérdező kommentje:

Végülis bementem a kórházba.. jobb félni mint megijedni.

Azt mondták ezek csak jóslófájások és nem magzatvíz volt 😅

A doki szerint teljesen zárt vagyok.

2021. okt. 1. 20:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Nekem pénteken azt mondták, de el van deformálódva az arcom, nemsoká szülök. Másnap szültem. Nekem magzatvíz szivárgással indult álmombam meg mensi szerű görcsökkel. Kibírható volt, de nekem mákom volt.
2021. okt. 6. 11:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Miujsag kérdező?
2021. okt. 6. 11:50
 15/16 A kérdező kommentje:

Semmi új 🙄 e hónap 14re vagyok kiírva, de most elmúlt minden "bajom"

Kicsit vizes a lábam

Az arcom kicsit pufibb de mást nem tapasztalok. Remélem nem kell indítani és magától kibújik 🥰

2021. okt. 8. 16:42
 16/16 anonim ***** válasza:
43%
pufi arc szülés előtt jelentkezik.lassan szülni fogsz.beszéld meg babával jöjön ki.lehet holnap szülsz ki tudja
2021. okt. 8. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!