Indulhat úgy meg szülés, hogy semmi előjele?
38+2 hetes vagyok és jönnek fájások
De se nyákdugó se magzatvíz nem ment el.
Egyszerűen csak törölgettem épp a babaágyat (most ágyazok bele)
És hirtelen hátul a derekamban olyan fájdalmat éreztem hogy le kellett ülnöm de közben sugárzott oda előre a hasam aljához, illetve a hüvelyembe is. Percekbe telt mire elmúlt, de mintha teljesen nem is múlt volna el, "pihen egy picit a fajdalom de készül visszajönni érzésem van"
Első baba, bocsi 😅
Olyan érzésem van hogy midjárt bepisilek, de közben már voltam pisilni és nem kell többet.
A nagydologgal is ugyan így érzem.
Azt mondják hogy ha megindul a szülés előtte egy két nappal nag,on bevizesedek főlleg a lábam. Ez az előjele. De nekem semmi...
Max egy picit a kezem meg az ujjaim dagibbak.
Most akkor ma lehet ebből szülés?
Köszi a válaszokat
Én a fenti tüneteket nem vettem észre egyszer sem ( utóbb fènyképen mintha dagadtam volna, de tükörben nem láttam)
Csak jöttek a fàjàsok
Tusolj le.. ha nem múlik, akkor szülés lesz.
Ha semmi nem indokolja, akkor nem kell sietni a kórhàzba..
Pakolj össze, pihenj, ha beértek akkor sodródsz már, és idegeskedsz
Tusolj pàrszor, ha jólesik..
Kórhàz távolságtól függően, ha 5 percesek akkor menjetek be.. ha csúnya magzatvíz megy el, akkor azonnal
Könnyű szülést,
Erre mondják, majd kiderül, de összetéveszteni nem fogod.
Nekem nem volt semmi jósló, végig tök zárt voltam, nem vizesedtem, nem volt hasmenésem és hasonlók, aztán egyik éjszaka vagy 3 liter magzatvízben ébredtem, és rá csak egy órára jöttek a fájások.
Na most ott tartok hogy fájásom már nincs csak ilyen snyhe mensi görcs de ha ülésből felállok akkor állandóan "benedvesedek"
Nem folyik semmi csak ilyen nedves lesz ott.
Ez magzatvíz?
A bővebb folyást felismerem mert sajnos tényleg volt bőven.
Ez nem olyan.. kicsit folyékonyabb átlátszó és ragadós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!