Indulhat a szülés rendszertelen fájásokkal? 38+4 hetes terhes vagyok
Tegnap reggel 10 órakor kezdett el távozni a nyákdugó darabokban és még mindíg jön kifelé
Ma 15 órától fájásaim vannak amelyek az utóbbi egy másfél órában csökkentek le 15 és 5 perc közti fájásokra amelyek tartanak 40 másodpercnél többet
ez vajon fog rendszereződni menjek kórházba vagy még elmúlhat?
Nekem is rendszertelen fájásokkal indult a 40+6 héten. Délután enyhe görcsökkel, aztán egész éjjszaka erős fájásaim voltak. Egyszer 5 percesek, aztán 20, utána 15. Amikor felhívtuk a kórházat, hogy most mi legyen azt mondták rendszeres fájásokkal menjünk be. Reggel 6 kor mentünk be, de mire a kórházba értünk már nem volt fájásom. Magzatvizem nem folyt el. Megvizsgáltak 2 ujjnyira nyitva voltam. Burkot repesztettek, kaptam oxit és 12:40re meglett a pici.
Könnyű szülést!
Igen délután 3tól
Persze nem rögtön 10 percesek
Olyan 30, 40,20 most érték el a 15 és 5 perc közti időtartamot csak nem akarnak rendszeresek lenni hol 12 perc hol 10 hol 8 hol 11
Na az igen akkor neked egy nagyon jó napod lehetett
Szerintem tuti beindul így hogy ilyen régóta tart és nem szűnik
Köszönöm a válaszod
Akkor elképzelhető hogy velünk is így lesz
Szerintem meglesz
De ha már olyan régóta tartanak a fájások csak jobb lenne bemenni a kórházba hátha kapnál oxit és az annyit segítene pikk pakk túl lennél rajta
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!