Mitől függ, hogy fájással vagy magzatvíz elfolyással indul be a szülés? Ha az első fájással indult, a második bármelyikkel indulhat?
Családban mindenkinek egyféleképpen indult az összes szülése. Édesanyámnak például mind három gyereke burok repedéssel, sógornőmnek 2 gyereknél fájással. Mitől függ vajon?
Nekem az első fájással indult.
Orvosom szerint minden szules mas es nincs egyfele minta, ennek ellenere nekem mindketto magzatviz elfolyassal kezdodott amit rogton szabalyos 5perces fajasok es gyors tagulas kovetett.
Harmadik szulesem inditott volt, igy ott elobb generaltak fajasokat majd repesztettek burkot, de kivancsi lettem volna h ha magatol beindul akkor az elso kettohoz hasonlo lett volna-e. Erzesem szerint igen:)
Tudom és nem is erre irányult a kérdés. Kiváncsi voltam hogy mennyire gyakori, hogy egy nőnek ugyanúgy indul mindegyik szülése.
Végül nekem az első fájással, a második magzatvízzel indult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!