Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Magzatvíz lehet-e? Ma illetve...

Magzatvíz lehet-e? Ma illetve tegnap este éreztem,mintha víz távozott volna a hüvelyemből amikor elmentem wc-re sárgás folt(megszáradt folyás) volt a betéten illetve némi folt de nem volt színe se illat és alapból most több a folyásom. 37+4 hét

Figyelt kérdés

2020. dec. 5. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:
81%

Azt tudod, hogy magzatvíz elfolyása esetén menni kell a kórházba, ugye?

Nem 18 órával később az interneten kerdezgetni.. Minimum hivj fel egy orvost.

2020. dec. 5. 19:27
 2/4 anonim ***** válasza:
81%
Ha magzatviz lenne, akkor vagy nagyobb mennyiseg jon egyszerre, vagy folyamatosan szivarog (allva, fekve, seta kozben, stb) kisebb menbyisegben. Edeskes illata van, jo esetben teljesen atlatszo. Lehet szimplan bovebb folyas is akar.
2020. dec. 5. 22:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltélten távozik folyamatosan, én is azt hittem hogy a nyákdugó távozik mert sárgás volt, és csak néha egy kicsi... Persze beindultak a fájások is, azonnal mentünk is be és kiderült hogy a magzatvíz csordogált, és azért nem folyamatosan, mert felül repedt meg a burok. Így csak néha néha folyt picike, de én megnézetném a helyedben, inkább menj egy felesleges kört minthogy baj legyen ☺️ könnyű szülést
2020. dec. 5. 23:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

1es vagyok, azt lehagytam, hogy termeszetesen nem teged akartalak bantani. Biztos van most epp eleg gondod. Bocs.

A lenyeg, hogy hivd fel a haziorvosod/valasztott orvosod, meg fogjak mondani a biztosat.

Kitartast, sok szerencset, es ne felejtsd el, hogy MEGÉRI! A kislanyom a legjobb dolog az eletemben, minden kuszkodest megert.

2020. dec. 5. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!