Kinek milyen váratlan helyzetben ment el a magzatvize?
Nekem annyira nem volt extrém. De mind a kettő előtt Hadházi László humoristának az önálló estjét néztem. Fél órán belül elfolyt a magzatvíz. Most vagyok terhes a harmadikkal. A 40. hétig inkább nem is nézem, nem kockáztatok 😄.
Viszont az elsőnél mondtam a férjemnek, hogy vagy most pisiltem be vagy elfolyt a magzatvíz.
Nekem a kanapén ülve, filmezte ment el, nem volt semmi extra. A férjem nagyon ráizgult és kapkodott, én nyugis voltam. :D
Egyik barátnőm esete: A párjával sétálgattak a parkban, amikor tüszentet egyet és elkezdett csorogni, először azt hitte, hogy csak bepisilt, csak akkor jött rá, hogy ez a magzatvíze, amikor nem akart elállni. :D
Első gyerekkel, 39. héten a Szex és New York egyik epizódját néztem, amikor Charlotte és Harry megtudják, hogy örökbefogadhatnak egy kínai kislányt, és Charlotte boldogan nézi a fotót :)
Úgy elérzékenyültem, hogy elment a magzatvíz, és kapásból 3 perces fájásokkal indítottam :D 3 órával később a leggyönyörűbb kisfiú lett belőle!
Fàjàsokkal mentem a kórhàzba..
Mondtàk, hogy feküdjek a vizsgáló székbe..
Lehajoltan, hogy letoljam a bugyim... pukk. Elment a víz
Aznap pakoltam össze a gallyakat, h majd holnap jól elégetem. Gondoltam is este h nem mosom mwg a hajamat, holnap úgy is füstös lesz, de azért a lábamat rendbe a rakom, mert már ekkora pocival ez a jettő egyszerre nem megy (35 hetes voltam ikrekkel)
Délutános volt a férjem. Valamivel 23után ért haza. Jól leba.. ott h pakoltam, majd lefeküdtünk. Én helyezkedtem, h találjak egy kényelmes pozíciót, ő már horkolt.
Megfordultam h oldalba bökjem.
Egy pukkanás és elöntött a víz.
Bökdöstem a férjem, mire ő "nem is horkolok mit bökdösöl? “
Mondom szerintem elfolyt a víz!
Olyan villám gyorsan pattant fel és ált ki a kocsival, h én ennyi idő alatt még a bugyimat se vettem fel.
“gyere már, gyere már"
Hát mondom gyorsabban nem megy szóval v elindulsz nélkülem, v kénytelen leszel megvárni.
Persze minden piros lámpát megfogtunk. Én meg csak mondtam aférjemnek h holnsp a gazt mindenképp égesse el 😂
Már tiszta ideg volt tőlem h csak ezen forog az agyam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!