Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek milyen váratlan helyzetb...

Kinek milyen váratlan helyzetben ment el a magzatvize?

Figyelt kérdés
Sztorikra vagyok kíváncsi, hogy kicsit elüssem a maradék 1 hetemet :D majd én is beszámolok. Nem rémtörténetekre vagyok kíváncsi, hanem hogy pl. ment el valakinek szex közben? Boltban? Fürdés közben? Vagy valami extra? :D Nagynéném első gyermekét várta, ott voltunk náluk, és evett, felállt, elkezdett a mamámnak kiabálni :D jajjjj anyám, most meg behugyoztam :D

2020. okt. 23. 21:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A párom azülőfalujában bucsu volt. Minden évben elmegyünk, ez hagyomány nálunk.

Reggel már mondtam férjemnek, hogy ha lehet ne igyon alkoholt (ilyenkor a haverokkal sörözni szoktak) mert van egy sanda gyanúm, hogy ma babázunk. Pedig csak a 38.héten jártam, első babával.

Körbejártuk a kirakodóvásárokat, férjem a haverjaival felült mindenféle ilyen játékra, majd az egyik haverja meghívott minket magukhoz ebédre. El is mentünk, a finom húslevest meg is ettem, majd egyszercsak hallom, valami folyik. Elsőre azt hittem bepisiltem, mert pont egy jó szorin nevettem nagyon. Azt nem állt el. Felálltam, majd sürű elnézéseket kértem a házigazdáktól. Mentőt hívtak nekek, mert rögtön 2perces fájásaim lettek. Én mentővel mentem a kórházba, férjem pedig haza a cuccaimért, mert ugye semmi nem volt nálunk. 30km-re volt a kórház. Éppén betoltak a szülőszobába, már meg is lett a fiam. Nem egész 1 órával a magzatvíz elfolyása után. Férjem mire beért már látta is a fiunkat.

Azóta bucsufiának "hívjuk" a gyereket :)

2020. okt. 24. 12:36
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Igazából semmi extra. Elmentem lezuhanyoztam, épp a fogamat mostam, amikor befejeztem a másodperc tört része alatt hirtelen átfutott rajtam a kérdés, vajon mikor fog megindulni a szülés? Ahogy ezt magamban kimondtam elkezdett vmi folyni, először azt hittem folyás, arrébb léptem, de akkor már egyértelmű volt h mi ez. Remegett a lábam, a hangom, csak álltam a fürdőszoba közepén és kiabáltam a férjemnek h jöjjőn mert folyik a víz! Még mutattam is neki h nézd! Ez az nem? De közben tiszta kész voltam. Még a szülésznővel is ő beszélt, én alig tudtam felfogni, h itt van, elkezdődött. Másnapra született meg a kisfiunk.
2020. okt. 24. 21:10
 13/15 A kérdező kommentje:
Jajjjj nagyon aranyos sztorik! Köszönöm! Én közben végig arra gondoltam, hogy ezeket olvasom és mehet a víz is :D de nem jött össze :)
2020. okt. 25. 22:34
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Tegnapelőtt a Sztárban sztárt néztük, a babám még közben bugivugit járt a pocakomban. Az egyik nagyobb mozdulatánál elcsattant a burok, úgyhogy azt már nem vártuk meg, ki esik ki a műsorban. 😄

Bementünk a kórházba, kaptam egy minimális oxit, mert a baba körül volt tekeredve a zsinór és haladni kellett, de 3 óra múlva már szoptattam. 🙂

2020. okt. 27. 10:00
 15/15 A kérdező kommentje:
Jajjjj de jó! Puszi nektek! mindenkinek jó egészséget csajok!
2020. okt. 27. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!