Kinek milyen váratlan helyzetben ment el a magzatvize?
A párom azülőfalujában bucsu volt. Minden évben elmegyünk, ez hagyomány nálunk.
Reggel már mondtam férjemnek, hogy ha lehet ne igyon alkoholt (ilyenkor a haverokkal sörözni szoktak) mert van egy sanda gyanúm, hogy ma babázunk. Pedig csak a 38.héten jártam, első babával.
Körbejártuk a kirakodóvásárokat, férjem a haverjaival felült mindenféle ilyen játékra, majd az egyik haverja meghívott minket magukhoz ebédre. El is mentünk, a finom húslevest meg is ettem, majd egyszercsak hallom, valami folyik. Elsőre azt hittem bepisiltem, mert pont egy jó szorin nevettem nagyon. Azt nem állt el. Felálltam, majd sürű elnézéseket kértem a házigazdáktól. Mentőt hívtak nekek, mert rögtön 2perces fájásaim lettek. Én mentővel mentem a kórházba, férjem pedig haza a cuccaimért, mert ugye semmi nem volt nálunk. 30km-re volt a kórház. Éppén betoltak a szülőszobába, már meg is lett a fiam. Nem egész 1 órával a magzatvíz elfolyása után. Férjem mire beért már látta is a fiunkat.
Azóta bucsufiának "hívjuk" a gyereket :)
Tegnapelőtt a Sztárban sztárt néztük, a babám még közben bugivugit járt a pocakomban. Az egyik nagyobb mozdulatánál elcsattant a burok, úgyhogy azt már nem vártuk meg, ki esik ki a műsorban. 😄
Bementünk a kórházba, kaptam egy minimális oxit, mert a baba körül volt tekeredve a zsinór és haladni kellett, de 3 óra múlva már szoptattam. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!