A magzatvíz fekve is elfolyhat, vagy csak álló helyzetbe?
Az sok?
Figyelt kérdés
2009. febr. 25. 08:22
1/6 anonim válasza:
Úgy egy liter körül van. Csak kb. minden ötödik szülés kezdődik magzatvíz folyással. Általában lassan, folyamatosan szivárog, ritkábban folyik el hirtelen. A hirtelen elfolyás a köldökzsinór előre esése miatt veszélyes is lehet.
2009. febr. 25. 08:27
2/6 anonim válasza:
szia
én pont kényelembe helyeztem magam az alváshoz,mikor pukk (és tényleg olyan volt mintha éreztem volna a pukkanást)és éreztem hogy folyik.hogy egy liter-e azt nem tudom, mert nekem 7órán át tartott a vajúdás és közben végig folyt.
7hós kisfiú anyukája
2009. febr. 25. 08:56
3/6 anonim válasza:
Nekem mindkét gyerkőcnél elfojt a vizem,és éjjel kezdődött amikor aludtam.Illetve ilyenkor nem is igazán folyik el hanem inkább szivárog,de soknak tűnt(nekem).A kcsinél 1 óra körül kezdődött,olyan 3 -ra értünk a kórházba,és szinte folyamatosan szivárgott.
De elvileg ez a "fejvíz"ami ilyenkor elfolyik.
2009. febr. 25. 08:58
4/6 anonim válasza:
Nekem is éjjel kezdődött a szülésem magzatvíz elfolyással. Arra ébredtem (kb egy órával lefekvés után), hogy keményedik a pocakom és pisilnem kell. Partra vetett bálna módjára lekászálódtam a hatalmas nagy ágyról és abban a pillanatban, ahogy a végén fel tudtam állni és függőleges helyzetbe kerültem elfolyt a víz. Nem tudom, hogy mennyi volt, de nekem soknak tűnt. Fájásaim még nem voltak, bementünk a kórházba és még hazaküldtek (külföldön így szokás). Közben is termelődött folyamatosan (elvileg egészen addig termelődik, amíg a placenta le nem válik), nem is kevés volt, löketszerűen indult meg újra és újra. Annyi sohasem jött már, mint elsőként, de tény, hogy mire beértünk a kórházba és feljutottam a szülészetre, addigra a térdemig átázott a gatyám, annak ellenére, hogy kb 10 percnyire lakunk a kórháztól és elindulás előtt közvetlenül vettem fel a nadrágot és egy akkora betétet raktam be, mint a fél karom.
2009. febr. 25. 12:29
5/6 anonim válasza:
Szia!
Nekem délelött 10kor volt a pukk/hallottam/ és fekve!Az elfolyásról annyit,hogy folyamatosan folyt belölem,nagyob mennyiség.Ne ugy képzeld,hogy elfolyik egy adag és kész.Késöbb ha el is állt,mindig jött egy erösebb folyás.este 7.-kor kezdödtek csak a fájásaim a kórházban!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!