Igaz, hogy a kislanyok elobb, a fiuk kesobb jonnek? (marmint szuletnek)?
Figyelt kérdés
En kisfiut varok,es mindenki azt mondja,hogy a fiukat tulhordjak a kismamak,pedig en mar olyan turelmetlen vagyok,varom az oktober 11-et.Persze csak a babamon mulik,hogy mikor akar kibujni,en viszont mar ugy szulnek... :)
35 heteske
2010. aug. 31. 16:22
11/14 anonim válasza:
pont egy héttel hamarabb jött a fiam:)
12/14 anonim válasza:
Én is cáfolok a kislányom 42 hétre született és nem önszántából jött(császároztak,mert nem akart kibújni,jól érezte magát)
13/14 anonim válasza:
az én fiam is 38+3-ra jött, mi lett volna, ha lány?! :)
14/14 anonim válasza:
Szia az én fiam 40+10re jött simán lett volna 42 hét szerintem mert így is teljesen zárt voltam indították a szülést fájásom se volt semmi jelét nem adtam 16 óra után oxitocinnal sem hogy szülés lesz így megcsászároztak... nem éreztem fájást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!