Igaz az hogy a kisfiúk elöbb megszületnek mint a kislányok?
Figyelt kérdés
2008. aug. 14. 12:24
1/9 anonim válasza:
Nem. Tudtommal nincs összefüggés. Minden terhesség, minden baba, minden szülés más. :)
2/9 anonim válasza:
Én is hallottam ezt a hírt és megkérdeztük a dokit. Azt mondta, hogy nincs összefüggés a születés ideje és a baba neme között :)
3/9 anonim válasza:
Én ennek pont az ellenkezőjét hallottam. Legalábbis azt szokták mondani a fiúk "lustábbak". A keresztfiam 5 nappal a kiírt idő után jött, a barátnőm kisfia 2 hetet ráhúzott. Már indítani akarták a szülést amikor elöző este megindult magától... :)
4/9 anonim válasza:
Nekem 2 fiam van.Mindkettő a kiírt idő után született.Az egyiket 2 héttel hordtam túl.Szerintem ez egyénfüggő.Van akinek korábban jönnek,van akinek mindig később :)
5/9 anonim válasza:
A fiamnak ma kellene jönnie:) De szerintem me már nem találkozunk...
6/9 anonim válasza:
Nem igaz. Nővérem lánya 10 nappal a terminus előtt született, az én kisfiam 2 héttel a terminusom után. :)
7/9 anonim válasza:
Babona. A lányom betöltött 37. hétre született. :)
8/9 anonim válasza:
Szia! Nekem is azt mondták, hogy a fiuk lustábbal. Én Keddre voltam kiírva, de josló fájásokon kívül, meg hogy elment a nyákdugó semmi! Remélem neked több szerencséd lesz!
:)
9/9 anonim válasza:
Én fordítva ismerem.Nekem a lányom 39.hétre született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!