Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van abban valami igazság,...

Van abban valami igazság, hogy nyáron főleg a kislányok hamarabb születnek a kiírt időpontnál?

Figyelt kérdés
Ezt csak hallottam, de van valakinek tapasztalata erről?
2009. júl. 4. 16:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem van tapasztalatom. Augusztus 21re voltam kiírva kislányommal és szept 5-én lett meg, tehát 2 hetet vittem rá.
2009. júl. 4. 16:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Én nyári kislány vagyok,és két hetet késtem:-) Ezekre a mende mondákra nemigazán lehet alapozni szerintem
2009. júl. 4. 17:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia!Én annak idején (17éve),kislányt vártam,9 napot váratott magára.Julius 5 helyett 14-én született.A novemberi kislányom,napra pontosan érkezett.Most,juli 28-ra vagyok kiírva,kisfiu lesz.Szerintem erre nem lehet adni.Boldog pocakosodást,babázást,jó egészséget mindenkinek!
2009. júl. 4. 17:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Anyukám szeptember 9-re volt kiirva velem, én aug. 10-én születtem, tehát egy hónappal előbb, a legnagyobb melegben. A frontoknak lehet ilyen hatása (ugyanúgy, mint ahogy az idősek szervezetét is jobban megviselik, gyakoribbak a rosszullétek), de ez nem törvényszerű. Az meg szerintem mindegy, hogy a baba fiú vagy lány.
2009. júl. 4. 17:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Én 38 hetet töltöttem pár napja, kislányt várok, a védőnőm már csodálkozott azon hogy még nem szültem meg. Állítólag mostanában a zöme megszül a 38. hétre. Szerintem ez nem így van, mivel sok kismamával találkozom ctg-n akik már túlhordják a babájukat. Tőlem most a napokban távozik a nyákdugó, jósló fájásaim vannak, de még ez sem jelenti azt hogy pár napon belül megszülök.
2009. júl. 4. 18:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Július közepén szültem a kislányomat, a legnagyobb hőségben, de túlhordtam 5 napot. Szerintem ez alaptalan.
2009. júl. 4. 18:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Én 25 évvel ezelőtt születtem napra pontosan aug 16-án.

A kislányom napra pontosan aug 16..-án született!

2009. júl. 4. 19:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nyári gyerek/lány voltam, napra pontosan születtem. Már én is szültem és hallottam annyi mindent: az a véleményem, hogy az ilyesminek semmi alapja nincs, mindenki egyéni, van, aki a fiát viszi túl vagy szüli előbb, van, aki a lányát. Erre nincs recept.
2009. júl. 5. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!