Miért van az hogy a fiú babák nagyobb súllyal születnek mint a lányok?
Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 14:03
1/12 anonim válasza:
Gondolom hogy a nemi-jellegek miatt.
2/12 anonim válasza:
Hát szerintem nem feltétlenül születnek nagyobb súllyal (de ez csak személyes tapasztalat:D)
Öten szültünk egyszerre, barátnők, a fiam 3460-al, a barátnőim lányai meg sorban: 3700, 3760, 3900, 4110.
És az osztályon is a lányok születtek nagyobb súllyal:D
3/12 anonim válasza:
a kisfiam 1 kg-al kisebb volt születésekor, mint a kislányom :)
4/12 anonim válasza:
Nem tudom,de a fiúk nekem is nagyobbak voltak,mint a lányok.
fiúk:4300 58 cm
4300 62 cm.
Lányok:3750 56 cm.
3350 55 cm.
5/12 anonim válasza:
Ez a kijelentés nem állja meg a helyét!Az ismerőseim közül a lányok nagyobb súllyal születtek mint a fiúk!
6/12 anonim válasza:
A lányom 4 kilós volt, a fiam 4,5 kilós. Szerintem is a nemi jellegek miatt, ha megnézel egy csecsemő vagy kisgyerekkori súly és magasságtáblázatot ott is külön vannak szedve a fiúk és a lányok, és ott is más súly átlagos a fiúknak mint a lányoknak.
7/12 anonim válasza:
Ez szerintem sem szentírás...az én fiam 3390 grammal,és 3090 grammal születtek(nem egyszerre,2 terhességből)a 2. születésekor mellettem fekvő 2 anyukának-akiknek lányik lettek-3900 és 4500 grammos babáik születtek....
8/12 anonim válasza:
Nem úgy van.
A szülészeten a 3 kiló körüli fiúcskák mellett egy lány volt a kórteremben, ő 4450 grammal született.
Én anno éve 4 kilóval születtem.
35/N
9/12 anonim válasza:
Én is cáfolom, a fiam 3620g-mal született, akkor szinte mindnekinek lánya született az ismerőseim közül, és min. 10 dkg-vel voltak nagyobbak a fiamnál:)
10/12 A kérdező kommentje:
Jó de általában értettem! Gondoltam hogy nem mindeninek. Nekem például minden ismerősömnek szinte nagyobb súllyal születtek a fiúk mint a lányok. Azért kérdeztem hogy vajon miért lehet hogy a lányok többsége kisebb súllyal születnek mint a fiúk. Nem mindegyik! De többnyire!
2011. júl. 22. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!