Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Atlagosan mennyi ido mig a...

Atlagosan mennyi ido mig a csaszarheg teljesen begyogyul?

Figyelt kérdés
Eddig azthittem az enyem szepen gyogyul de elbizonytalanodtam.. [link] szerdan lesz 6 hete, hogy megszuletett a kisbabam. Utana a 12.napon latta doki utoljara, es a 6 hetes vizsgalat csak jovoheten lesz -.- tehat igazabol 7 hetes vizsgalat inkabb 😅 felszivodo varrat volt, az egyik szelen van egy kisebb nyilas, volt egy kis kiallo varrat es az orvos meg kihuzott egy picit hogy le tudja vagni 😅😅😅 gondolom ezert nyilt szet kicsit de nem nyilt tovabb. Nem budos vagy ilyesmi, ellenben piros ahogy latszik a kepen is, es egy kis reszen meg mindig puffadt. Csak lassan gyogyul vagy valami baj van vele? :( elso gyermekes anyuka vagyok, surgossegi csaszar volt azert nem vagyok otthon a temaban.
2021. szept. 7. 18:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Ez több mint 3 hónappal műtét után készült... [link]
2021. szept. 8. 12:23
 12/12 A kérdező kommentje:

Ja haha, amugy frissen "egyenesebb volt" aztan ahogy huzodott ossze kezdett jobban meg gorbulni 😅 annyira nem zavaro szamomra 😁

Utolso, koszonom, hogy megosztottad velem a kepet! :)

2021. szept. 8. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!