Atlagosan mennyi ido mig a csaszarheg teljesen begyogyul?
Ez nagyon szép heg, nincs vele semmi baj! Csak kicsit türelmetlen vagy - ami érthetö - de pár hónapba beletelik, mire valamennyire normálisan fog kinézni.
Nekem is az elsö gyerek sürgösségi császárral lett, én tényleg sírva fakadtam, amikor megláttam, annyira megijedtem, el sem tudtam képzelni, hogy valaha is rendesen fok kinézni. Ma meg gyakorlatilag csak akkor lehet észrevenni, ha valaki tudja, hogy ott van.
Enyem ugyanilyen volt.
2 éve szültem, mára már észre sem veszi senki. Olyan ha közelről nézed mintha elnyomta volna a bugyi 🤷♀️légy türelemmel 😊
A heg gyógyulásod szép. De - és bocsánat- bakker a dokinak remegett a keze vagy be volt rúgva,hogy nem tudott egyenesen vágni?🤔
Ott a szélét pedig tessék octenisepttel kezelni.
Koszonom szepen mindenkinek! :)
Kedves utolso: nem, hanem egy pici steril "pengevel" probalta elvagni nem olloval......en se ertettem, ha tudom inkabb levagom magamnak.. 😅😅😅 tul pici volt hogy megfogja az egyik kezevel es a masikkal "levagja" ezert kihuzott egy picit...😅 es igy, hogy ott lett az a pici "lyuk" tenyleg azt kivanom barcsak ne nyult volna hozza.. azert akarta levagni nehogy bele akadjon valamibe es ugy rantodjon ki. De a mai napig nem ertem miert nem ollot hasznalt.. halaistennek nem hozza kell menjek kontrollra.
Orulok, hogy ugy gyogyul ahogy kell, megnyugodtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!