Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Atlagosan mennyi ido mig a...

Atlagosan mennyi ido mig a csaszarheg teljesen begyogyul?

Figyelt kérdés
Eddig azthittem az enyem szepen gyogyul de elbizonytalanodtam.. [link] szerdan lesz 6 hete, hogy megszuletett a kisbabam. Utana a 12.napon latta doki utoljara, es a 6 hetes vizsgalat csak jovoheten lesz -.- tehat igazabol 7 hetes vizsgalat inkabb 😅 felszivodo varrat volt, az egyik szelen van egy kisebb nyilas, volt egy kis kiallo varrat es az orvos meg kihuzott egy picit hogy le tudja vagni 😅😅😅 gondolom ezert nyilt szet kicsit de nem nyilt tovabb. Nem budos vagy ilyesmi, ellenben piros ahogy latszik a kepen is, es egy kis reszen meg mindig puffadt. Csak lassan gyogyul vagy valami baj van vele? :( elso gyermekes anyuka vagyok, surgossegi csaszar volt azert nem vagyok otthon a temaban.
2021. szept. 7. 18:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon szép heg, nincs vele semmi baj! Csak kicsit türelmetlen vagy - ami érthetö - de pár hónapba beletelik, mire valamennyire normálisan fog kinézni.

Nekem is az elsö gyerek sürgösségi császárral lett, én tényleg sírva fakadtam, amikor megláttam, annyira megijedtem, el sem tudtam képzelni, hogy valaha is rendesen fok kinézni. Ma meg gyakorlatilag csak akkor lehet észrevenni, ha valaki tudja, hogy ott van.

2021. szept. 7. 18:50
 2/12 A kérdező kommentje:
Koszi szepen! :) olvastam itt ott, hogy van, hogy a 6.hetre csak tenyleg egy szep halvany heg, azert panikoltam be, hogy lehet az enyemmel valami baj van 😅😅 akkor varakozok turelmesen :)
2021. szept. 7. 18:55
 3/12 anonim ***** válasza:
Tényleg ne idegeskedj, meg legyél türelmes. Minden jót neked is meg a babának is.
2021. szept. 7. 18:58
 4/12 A kérdező kommentje:
Viszont kivanok minden jot! :)
2021. szept. 7. 19:16
 5/12 anonim ***** válasza:
Szép ez a heg, majd ki fog fehéredni.
2021. szept. 7. 19:39
 6/12 anonim ***** válasza:

Enyem ugyanilyen volt.

2 éve szültem, mára már észre sem veszi senki. Olyan ha közelről nézed mintha elnyomta volna a bugyi 🤷‍♀️légy türelemmel 😊

2021. szept. 7. 20:06
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A heg gyógyulásod szép. De - és bocsánat- bakker a dokinak remegett a keze vagy be volt rúgva,hogy nem tudott egyenesen vágni?🤔

Ott a szélét pedig tessék octenisepttel kezelni.

2021. szept. 7. 20:52
 8/12 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen mindenkinek! :)

Kedves utolso: nem, hanem egy pici steril "pengevel" probalta elvagni nem olloval......en se ertettem, ha tudom inkabb levagom magamnak.. 😅😅😅 tul pici volt hogy megfogja az egyik kezevel es a masikkal "levagja" ezert kihuzott egy picit...😅 es igy, hogy ott lett az a pici "lyuk" tenyleg azt kivanom barcsak ne nyult volna hozza.. azert akarta levagni nehogy bele akadjon valamibe es ugy rantodjon ki. De a mai napig nem ertem miert nem ollot hasznalt.. halaistennek nem hozza kell menjek kontrollra.

Orulok, hogy ugy gyogyul ahogy kell, megnyugodtam :)

2021. szept. 7. 21:19
 9/12 anonim ***** válasza:
Félre értettél. Mindenkinek így vágják le az elkötést. Én a másik oldalt mondom.
2021. szept. 7. 21:53
 10/12 anonim ***** válasza:

Az enyém 9-10 héttel utána ilyen volt, nekem nagyon lassan gyógyult és 4 hónapig fájt. :/

[link]

2021. szept. 8. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!