Mennyi idő után lett fehér a császárhegetek ?
Ugyan nem császárhegem van(varrták a számat és volt egy mellkasi laparoszkópos műtétem), de mindegyik kifeheredett a gyógyulás után.
Lehet egyéntől függ a sebgyogyulas. Van olyan ami kiemelkedik vagy ami inkább süllyed a felszínhez képest.
De nekem is ahány hegem van annyi féle. Contratubexszel kentem. Az nagyon szépen gyógyítja a hegeket.
A sebgyógyulás nagyon függ az egyén szöveteinek gyógyulási képességétől. És egy korábbi heg mondjuk mellkason sem lehet kiindulási pont, ugyanis ugyanazon ember különböző testtájain nagyon eltérő lehet ez a gyógyulási képesség.
Nekem pl van olyan hegem ami 2 év után lett szép, van egy másik ami 12 év után sem szép, mert kicsit keloidos lett. A császár hegem viszont pár hónap múlva fehér volt és igazából alig lehet látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!