Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi idő után lett fehér a...

Mennyi idő után lett fehér a császárhegetek ?

Figyelt kérdés
Azoktól kérdezném akiknek felszivódóval varrták.
2021. febr. 6. 11:43
 1/6 anonim ***** válasza:
10eve szuletett a lanyom, uolyan voros a heg.🤷🏼‍♀️
2021. febr. 6. 12:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Ugyan nem császárhegem van(varrták a számat és volt egy mellkasi laparoszkópos műtétem), de mindegyik kifeheredett a gyógyulás után.

Lehet egyéntől függ a sebgyogyulas. Van olyan ami kiemelkedik vagy ami inkább süllyed a felszínhez képest.

De nekem is ahány hegem van annyi féle. Contratubexszel kentem. Az nagyon szépen gyógyítja a hegeket.

2021. febr. 6. 12:18
 3/6 anonim ***** válasza:

A sebgyógyulás nagyon függ az egyén szöveteinek gyógyulási képességétől. És egy korábbi heg mondjuk mellkason sem lehet kiindulási pont, ugyanis ugyanazon ember különböző testtájain nagyon eltérő lehet ez a gyógyulási képesség.

Nekem pl van olyan hegem ami 2 év után lett szép, van egy másik ami 12 év után sem szép, mert kicsit keloidos lett. A császár hegem viszont pár hónap múlva fehér volt és igazából alig lehet látni.

2021. febr. 6. 12:51
 4/6 anonim ***** válasza:
2 év után.
2021. febr. 6. 20:51
 5/6 anonim ***** válasza:
7 hónapja született a kislányom már 3 hónapos korában nagyon " szép" volt a heg!
2021. febr. 6. 23:34
 6/6 anonim ***** válasza:
2 éves lesz a lányom pár hét múlva, még mindig nem fehér. De nálam alapból nagyon lassan fehérednek ki ezek a hegek, laparoszkopos műtétem volt 5 éve, kb 3 év után feheredtek ki azok a hegek is.
2021. febr. 7. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!