Én is így vagyok vele. Nem nyugtat meg a tudat, hogy idővel elhalványul, mert akkor is látszani fog, és engem úgy vágtak, hogy nem tudom sehogy se eltakarni a strandon, mert vízszintesen vágtak, és örökké rejtegetnem kell magam.
2020. dec. 1. 10:14
3/17 anonim válasza:
Utolsó! Nem függőlegeset akartál írni?
2020. dec. 1. 10:24
4/17 anonim válasza:
Mi vele a baj? Csúnya, mint heg? A kelo-cote zselét tudom ajánlani, mocsok drága de látványos változást hoz.
Ha a gél nem elég, esetleg konzultálj plasztikai sebésszel, bár gyanítom a vírus miatt erre most várni kell.
2020. dec. 1. 10:45
5/17 anonim válasza:
Én is sokáig így voltam vele!
Irtóztam a sebtől, viszolyogtam ha csak hozzá kellett érnem zuhanyzásnál.
Ez az undor valószínűleg azért volt, mert nem tudtam természetesen megszülni a 4400 grammos lányom, és inkább a tudat... hogy nem voltam rá képes!
Aztán egyszercsak azon kaptam magam, hogy már nem érdekel, megbékéltem vele!
Neked is menni fog, hidd el!
Nem tudom mennyi idős a heged , de nyugi, mag fogsz vele barátkozni!
2020. dec. 1. 11:26
6/17 anonim válasza:
Én előre elhatároztam, ha hegem lesz, eltakarom egy szép ízléses tetkóval. Barátnőmnek viszont annyira lent vágtak, hogy simán úgy igazítja a fazont, hogy eltakarja a szőr. De egyébként ha most nagyon csúnya is, azért idővel szebb lesz.
2020. dec. 1. 11:30
7/17 anonim válasza:
Ha a nunátok lenne széjjel csesződve az 100szor rosszabb lenne, én irigyellek benneteket.
2020. dec. 1. 11:49
8/17 Derjaderja válasza:
Enyém annyira lent van, nem is látni kb. Sajnos viszont kötényhasam lett, azon merengem néha, hogy egyszer megcsináltatom.
Szívesen elcserélném egy csúnyább hegre.
Mondjuk a gáttáji maradvány dolgok gondolata nekem is sokkal ijesztőbb.
2020. dec. 1. 12:26
9/17 anonim válasza:
Én az elején nagyon gyűlöltem. A férjemnek alig engedtem, hogy megnézze. Mondtam neki hogy undorító. Ő addig addig győzködött, hogy megmutattam végül. Ő akkor megpuszilta. Később le is kezelte. Azt mondta ettől csak szebb lettem, mert ez kellett ahhoz, hogy a fiunk itt lehessen velünk. Nekem ez segített elfogadni. Talán egy hónap telt el és már nem láttam csúnyának én sem.
2020. dec. 1. 12:34
10/17 anonim válasza:
Nekem is az segített elfogadni, ahogy a férjem viszonyul hozzá. Amikor először meglátta meg azóta is időnként megsimogatja és mosolyog, elmondja,h.köszöni a babánkat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!