Akik covid ideje alatt szültek mennyi időt töltöttek a kórházban?
Figyelt kérdés
A szüléstől számítva mennyi idő után mehettetek haza a babával?2021. szept. 7. 12:05
2/13 anonim válasza:
Én tavaly szültem (holnapután lesz 1 éve), akkor kezdődött a 2. hullám. Szerdán délután szültem, vasárnap délelőtt mehettünk haza. Itt nem változott a protokoll.
3/13 A kérdező kommentje:
Leginkább a Győri kórházra lennék kíváncsi, de a többi tapasztalatot is szívesen olvasom.
2021. szept. 7. 12:13
4/13 anonim válasza:
Nálunk sem változott. Tavaly márciusban szültem csütörtök hajnalban és vasárnap mehettem, meg most júliusban vasárnap szültem szerdán mehettem.
6/13 anonim válasza:
Győrben ha teltház van a császárost is haza adják 2 nap után. A sima szülés 2 nap amúgy is. Facebook: " Győri Petz Aladár kórházban szülök/szültem" nevű csoport. Ott naprakész infók vannak.
7/13 anonim válasza:
Novemberben szültem. Ha minden rendben lett volna akkor 48 óra múlva mehettünk volna haza de besárgult, így maradtunk. Szintén Szeged.
8/13 anonim válasza:
2020.december, császármetszés,48 óra.
9/13 anonim válasza:
2021 márciusban szültem. 4napig voltam bent
10/13 anonim válasza:
2020.december. csutortok este 9kor lett meg a babo, szombat reggel mehettunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!