A szülés utáni napokban a kórházban mivel töltötted az időt?
Figyelt kérdés
És lehet laptop-ot vinni a kórházba?2010. okt. 31. 12:29
1/20 anonim válasza:
Felesleges a laptop!
Örülsz majd a babádnak, pelenkázod öltözteted, ringatod hogy ne sírjon, szoptatod, gyögyörködsz benne. Beszélgetsz a szobatársakkal, látogatókat fogadsz. Nem lesz időd netezni mint most, nem fogsz unatkozni;)
2/20 anonim válasza:
Elég szomorú lenne, ha szülés után az internet lenne a legfontosabb dolog.
HIdd el, nem fogsz unatkozni....
3/20 anonim válasza:
Laptop?kac kac
Örültem ha eltudtam menni zuhanyozni:-)
4/20 A kérdező kommentje:
:) de ti mivel töltöttétek?
2010. okt. 31. 13:33
5/20 anonim válasza:
A babával töltöttük az időt,nem elsz időd másra:-))
7/20 anonim válasza:
:) "Túléléssel"!!! :) Programozott császárom volt,és a második naptól babás+mamás szobában voltunk! :) Negyedik nap hazamehettünk és kb egy hét múlva mikor aludt a baba jutott eszembe megnézni a gépet,és a gratulációkat. :)
8/20 anonim válasza:
Hat nalam volt laptop, filmeztunk a szobatarsammal amikor epp aludtak a picik... esti vizitkor meg egy doki is leult mellenk filmezni :))) szent imre korhaz 2009 augusztus.
9/20 anonim válasza:
Szia!Nekem is programozott császárom volt és már aznaptól velem volt baba!Egy perc időm nem volt!Szoptattam,pelenkáztam,néztem!Ha aludt akkor gyors zuhany,wc!Állandóan jöttek a látogatók stb.De ha volt 2 szabad percem akkor megpróbáltam aludni egy kicsit!De 2 perc alatt igen nehéz:)))!A bent töltött 5 nap alatt 11 órát uldtam össz-vissz!Hidd el nem nagyon akarsz majd lap top-ozni :)))!
10/20 anonim válasza:
Baba, baba és baba és szopi egész nap :) - azt hiszem így ment el a napom. Örültem, ha ittam-ettem, és ahogy mások is írták fürödtem. Gyorsan mennek ám a percek olyankor!
Jöttek-mentek a rokonok, nem volt időm sok mindenre. S eközben négyen voltunk a szobában - valamelyikünk babája mindig sírt, így nem is igazán hallottam a saját gondolataimat se. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!