Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülés utáni napokban a...

A szülés utáni napokban a kórházban mivel töltötted az időt?

Figyelt kérdés
És lehet laptop-ot vinni a kórházba?
2010. okt. 31. 12:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%

Felesleges a laptop!

Örülsz majd a babádnak, pelenkázod öltözteted, ringatod hogy ne sírjon, szoptatod, gyögyörködsz benne. Beszélgetsz a szobatársakkal, látogatókat fogadsz. Nem lesz időd netezni mint most, nem fogsz unatkozni;)

2010. okt. 31. 12:44
 2/20 anonim ***** válasza:
34%

Elég szomorú lenne, ha szülés után az internet lenne a legfontosabb dolog.

HIdd el, nem fogsz unatkozni....

2010. okt. 31. 12:54
 3/20 anonim ***** válasza:
63%

Laptop?kac kac

Örültem ha eltudtam menni zuhanyozni:-)

2010. okt. 31. 13:08
 4/20 A kérdező kommentje:
:) de ti mivel töltöttétek?
2010. okt. 31. 13:33
 5/20 anonim ***** válasza:
88%
A babával töltöttük az időt,nem elsz időd másra:-))
2010. okt. 31. 13:34
 6/20 anonim ***** válasza:
86%
*lesz
2010. okt. 31. 13:34
 7/20 anonim ***** válasza:
86%
:) "Túléléssel"!!! :) Programozott császárom volt,és a második naptól babás+mamás szobában voltunk! :) Negyedik nap hazamehettünk és kb egy hét múlva mikor aludt a baba jutott eszembe megnézni a gépet,és a gratulációkat. :)
2010. okt. 31. 14:06
 8/20 anonim ***** válasza:
64%
Hat nalam volt laptop, filmeztunk a szobatarsammal amikor epp aludtak a picik... esti vizitkor meg egy doki is leult mellenk filmezni :))) szent imre korhaz 2009 augusztus.
2010. okt. 31. 14:06
 9/20 anonim ***** válasza:
78%
Szia!Nekem is programozott császárom volt és már aznaptól velem volt baba!Egy perc időm nem volt!Szoptattam,pelenkáztam,néztem!Ha aludt akkor gyors zuhany,wc!Állandóan jöttek a látogatók stb.De ha volt 2 szabad percem akkor megpróbáltam aludni egy kicsit!De 2 perc alatt igen nehéz:)))!A bent töltött 5 nap alatt 11 órát uldtam össz-vissz!Hidd el nem nagyon akarsz majd lap top-ozni :)))!
2010. okt. 31. 14:19
 10/20 anonim ***** válasza:
83%

Baba, baba és baba és szopi egész nap :) - azt hiszem így ment el a napom. Örültem, ha ittam-ettem, és ahogy mások is írták fürödtem. Gyorsan mennek ám a percek olyankor!

Jöttek-mentek a rokonok, nem volt időm sok mindenre. S eközben négyen voltunk a szobában - valamelyikünk babája mindig sírt, így nem is igazán hallottam a saját gondolataimat se. :)

2010. okt. 31. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!