Szülés utáni erős fájdalom? Tapasztalatok?
08.18-án szültem az első gyermekemet, a kislányom rekord sebességgel érkezett a világra természetes úton, gátmetszéssel (sikertelen volt a gátvédelem, én pici vagyok, a lányka pedig nagyobb volt, mint gondoltuk volna, hogy lesz).
A gátsebem már jól van, viszont a szülés óta fájdalmas a vizelés és a székletürítés (nincs aranyerem és normális a székletem is, szóval nem lehet ez a gond) is. Mindkettő esetében alhasi éles nyilaló fájdalmat érzek, ami valamelyest akkor enyhül, ha a kezemmel erősebben megnyomom és megtartom az alhasamat.
Beszéltem az orvosommal, azt mondta, hogy várjunk még a hathetes kontrollig, ha akkor is fennáll a probléma, akkor komolyabban foglalkozunk majd vele. Addig is próbáljak meg pihenni és nem túlerőltetni magamat. Viszont számomra minden egyes wc látogatás így kínszenvedés és nem tudok mit kezdeni vele.
Van itt olyan, akinek hasonló tünete volt? Mitől volt? Elmúlt végül magától vagy szükség volt valamilyen orvosi beavatkozásra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!