Kinek van tapasztalata epidurálissal ÉS fájdalomcsillapítás nélküli szülésről?
Első babámat fájdalomcsillapítás nélkül szültem. Lehet, hogy alacsony a fájdalomküszöböm, de nekem olyan szintű volt a fájdalom már a kitolásnál, hogy azt hittem, végem.
Találok véleményeket, tapasztalatmegosztást az epidurálisról bőven, de érdekelne, hogy van-e esetleg olyan, akinek valamelyik gyereke fájdalomcsillapítás nélkül, másik gyereke meg epidurálissal született. Elsősorban ezen édesanyák tapasztalatai érdekelnének, hátha tudtok segíteni a következő baba szülésének tervezésében. :) Köszönöm a válaszokat!
Nem tudom mennyire aktuális még, de változó, hogy megéri-e. Ismerősöm istenítette, hogy onnantól aludt is, pihent kb a szülés végéig.
Nekem vagy nem hatott rendesen, mert az egyik lábam nem tudtam mozgatni, vagy az oxitocin olyan brutál fájásokat csinált nálam, hogy lehet jobban jártam volna, ha anélkül szülök. De lényegében mérföldekkel jobban fájt, mint előtte...
én 2 gyermeket szültem fájdalomcsillapítás nélkül, a végefelé kaptam izomlazítót.
lehet szeretnénk még babát, és pont azon gondolkodom, h hová menjek szülni, mert itt Szombathelyen nincs fájd. csill., anélkül pedig megint végigcsinálni, ha belegondolok....:( :( nagggggyon durva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!