Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hány éves korig egészseges...

Hány éves korig egészseges szülni?

Figyelt kérdés

2021. aug. 29. 18:32
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
20%
Hát inkább szülnék 40 évesen biztos anyagi háttérrel, mint 20 évesen a semmire, csak azért hogy fiatal anyuka legyek😂
2021. szept. 8. 17:19
 22/29 anonim ***** válasza:
Ja,a nettó 560.000-es fizu az semmi.Igaz,én 23 vagyok,de még talán elég fiatal anyukának számítanék..:D
2021. szept. 8. 20:49
 23/29 anonim ***** válasza:
66%

És honnan van neked 23 évesen nettó 560 ezrese fizud, holott még csak az egyetemmel is most végezhettél maximum? 😂 De ha még van is neked, a fiatal lányok 99%-ának nincs ekkora bevétele, saját lakása meg félretett pénze meg végképp nincs, hacsak nem a szülei tették alá.

2021. szept. 8. 20:52
 24/29 anonim ***** válasza:
6%

Nem jártam egyetemre.Jó munkahelyet kértem a jézuskától és képzeld,nem a mekibe küldött önéletrajzzal. 😉

Ha valakinek tudnak segíteni a szülei és "alá teszik" az se kellene,hogy ekkora fájó pont legyen.Azoknak utána fenn is kell tudni tartani mindent,egyedül is.

Megvan mindenkinek a maga nehézsége az életben függetlenül attól,hogy 20 vagy 40 éves,és függetlenül a fizetéstől.

Gyereket vállalni nem ennyire anyagiak kérdése.Kell,hogy legyen az embernek pénze,mert a gyereket el kell tudni látni.De ez már az abszurd,hogy minden szülő már saját házzal,meg milliókkal a zsebben induljon neki gyereket vállalni,innen ez a sok babaváróért gyereket csináló..

Szó szerint bele égetik az emberekbe,hogy saját ház nélkül nincs élet.

Nem elég hosszú az átlag ember élete ahhoz,hogy ezt mind megteremtsd előre.Főleg,ha fennakadsz a koromon és a keresetemen,én innen mire ezzel a fizetéssel vennék egy házat lennék a te áhított 40 éves korodban..:D

(Bár nekem van,de kicsi,és kb a világ végén..)

2021. szept. 8. 21:21
 25/29 anonim ***** válasza:
48%
Érdekes módon a tanult értelmiségi emberek 90%-ban későn vállalnak gyermeket. Vajon miért? Ja mondjuk tanulnak, dolgoznak, és képezik magukat ahelyett, hogy már 20 évesen elkezdenék potyogtatni a gyerekeket. És itt nem csak az anyagiakról van szó, de ha te ezt nem tudod megérteni, akkor neked hiába is magyaráznám el.
2021. szept. 9. 00:39
 26/29 anonim ***** válasza:

Diploma nélkül nettó 560, hát persze 😂 A fennhéjázó, pcsáskodó stílusodból ítélve biztosan nem kőműves, burkoló vagy.

Esetleg egy mlm-est tisztelhetünk a személyedben?

2021. szept. 9. 09:08
 27/29 anonim ***** válasza:
48%
Egyébként meg a kemény 23 éveddel, tojáshéjjal a hátsódon talán nem kéne kötözködni meg leszólni a nálad sokkal többet megélt embereket, hogy ugyan, miért nem szültek kopasz pcsára albérletbe meg pláne anyu házába csitriként, miért vártak 35 éves korukig.
2021. szept. 9. 09:15
 28/29 anonim ***** válasza:
33%
#21: a 40 éves már nem lesz fiatalabb, a 20 éves viszont bőven kereshet még pénzt az életben gyerek mellett is.
2021. szept. 9. 12:25
 29/29 anonim ***** válasza:
41%

Tojáshéjjal a hátsómon? 23 éves felnőtt nő vagyok,mégha valami 16 éves lennék és úgy állnál neki ilyen szöveget benyögni..de igaz,ha mást nem is tudsz felmutatni a koroddal még mindig előnyben tudsz lenni ameddig még életben vagy.(bár a kor kérdés mióta előny bármiben is.:D)

Igen,ha tetszik neked ha nem ennyit keresek 23 évesen,sőt akkor is,ha nem hiszed el.És, ha te nem kerestél ennyit huszonévesen akkor 40 évesen sem fogsz,ergo 40 évesen sem lesz belőled anyuka,ha arra alapozol hogy majd vénségedre meglesz mindened.

És mintha gyerek mellett nem lehetne dolgozni,millió egy anyuka van akik dolgoznak kisebb-nagyobb gyerek mellett úgy,hogy annak a gyerek se látja kárát.Tudom,hogy régen csak gyár és varroda volt,de már egy kicsit előrébb járunk.

Home office,tudod.Internet,számítógép,pénz keresés.😉

2021. szept. 9. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!