Ha valaki alapból egészséges, viszont nem akar szülni és ezért a 32. héttől tudatosan sok (napi minimum 3-4 csésze) kávét iszik azért, hogy felmenjen a vérnyomása és fel is megy, akkor tényleg megcsászározzák?
Alapjáraton a kávétól az ember pulzusszáma növekszik, nem feltétlenül a vérnyomása megy fel. Én ha 3-4 kávét is iszom egy nap, akkor se megy 120 fölé a vérnyomásom.
Viszont szerintem ez iszonyat nagy felelőtlenség bárki részéről is. Ezzel inkább a koraszülést lehet elősegíteni. Megvan a véleményem arról, aki a saját kényelme érdekében ilyen bugyuta módszerrel veszélyezteti a saját gyereke életét.
Egyszeri magas vérnyomás kevés a sürgősségi császárhoz, ahhoz több napig nagyon magasnak kell lennie, más tünet is kell, és mellesleg kh- an ellenőrzik, diétával.
S bár nem akarok senkit bántani. Ki az a hülye, aki direkt császárt akar??
ja, értem a kérdést:)
oltári nagy felelősség, jó buta lehet, aki ezt megcsinálja:(
terhesség alatt amúgy is megnő a vér mennyisége, a vérnyomás is megváltozik, nagyobb igénybevételnek van kitéve minden, főleg a szív, na most gondoljatok bele....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!