11/29 A kérdező kommentje:
#4 csak nem.lesz annak a két gyereknek sokaig anyja apja. Hidd el sz.r dolog, mikor 30 pár evesen már nincsennek szülők.
2021. aug. 30. 10:58
12/29 anonim válasza:
#11 nem tudod előre ki mennyit él, van aki 50 évesen összeesik és meghal, sokan mások meg 90+ évet élnek. Ehhez képest mit számít az a pár év, hogy 35 vagy 45 évesen szül?
13/29 A kérdező kommentje:
És szted 90 évesen mit tud majd a gyerekének segiteni? Reges rég idős otthonban lesz. Akkor mar a gyerek le fog ra vigyazni. Unokakról nem is beszélve. 80 evesen lesz nagymama? Sokat nem fogja őket látni, meg segíteni sem.
2021. aug. 30. 13:40
14/29 anonim válasza:
14 évesen nem voltak szüleim, élek, felneveltem a gyerekeimet, megoldottam, nem is gondoltam, hogy lepasszolnám a gyerekeim én magamnak szültem. Akik kint külfölre költöznek ne is szüljenek, mert nincs segítség.
15/29 A kérdező kommentje:
Részvétem.
2021. aug. 30. 18:06
16/29 anonim válasza:
Számoljunk. Ha 45 évesen szül akkor 90 évesen 45 éves gyereke lesz. Mégis mit kell annak már segíteni?
17/29 A kérdező kommentje:
Unokák.
2021. aug. 30. 21:12
18/29 anonim válasza:
14 vagyok anyósék vannak, ők 40 esek voltak mikor a gyerekek kicsik voltak dolgoztak, mikor már tudtak volna unokázni nem kellett.
És az sem biztos hogy a nagyi akar unokázni.
Nálunk a másik két unoka volt ott így én nem vittem csak ha nem volt más lehetőségem, ott csak enni és aludni lehetett, mamának mentek a sorozatok.
Sohe egy játszóra semerre nem vitte az unokáit.
19/29 anonim válasza:
Hát,már fejlődésben nem lévő fiatal nőtől egészen olyan..40 éves korig kb reálisnak látom.
Ez alatt és felett rizikós mindkét esetben a változó kor miatt.
20/29 anonim válasza:
Jó esetben még unokázni is tud, mert azért a 45 év extrém késő, így jó esetben a gyerek nem lesz szintén ilyen kései szülő. Ha mondjuk 45 évesen szül valaki akkor 65-70 évesen jöhet neki az unoka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!