Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy bírják a férfiak a szülést?

Hogy bírják a férfiak a szülést?

Figyelt kérdés
Azoktól várok választ, akinél bent volt a férje. Szeretném, ha az enyém bent lenne, de félek, nehogy őt előbb keljen ellátni, mint engem.
2008. dec. 10. 17:02
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

A´férjemnek semmi baja nem volt.elsö perctöl az utolsóig bennt volt, vajúda´skor is.Nem is tudom,hogy mit csináltam volna nelküle...

Nagyon jó volt,hogy bennt volt :)

2008. dec. 10. 17:29
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Azon kívűl hogy nagyon féltett minket semmi baja nem volt.Pedig nagyon félt bejönni,félt attól amit látni fog,a vér , a szenvedés.De végül nagyon boldog volt,hogy bejöhetett,és sajnálta volna ha kihagyja.
2008. dec. 10. 17:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanazt mondom,mint az előző két hozzászóló!:)
2008. dec. 10. 18:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdeztem férjem:-) Jól viselte, "egyszer csak kint lettünk:-) "

Szóval én este kezdtem vajúdni, jót aludt mellettem, konstatálta minden fájdalmamnál, hogy mennyi az idő:-) Hajnalban már nem tudott aludni, szorgalmazta, menjünk a kórházba, de csak 10-re mentünk be az NST-re.

1-kor felvettek, fél 3-kor burkot repesztettek, fél 6-re meglett a baba.

Végig velem volt, semmi baja nem volt, és fél ő is, hogy hogy fogja bírni, ő semmit nem fog megnézni, csak a fejemnél lesz...

Ehhez képest meglesett szülés után és varrás előtt:-) Pedig akkor nem lehettem szép:-)

Jól bírta, bár elfáradt agyilag is, és a cipekedésben:-) (ő hozta utánam a csomagjaimat)

Hidd el, hatalmas élmény lesz neki, ne fosszátok meg magatokat ettől a közös élménytől.

Leginkább arra kell készülni szerintem, hogy tehetetlennek fogja érezni magát, de erősítsd meg abban, hogy ő annyit tehet, hogy melletted van!

Nem fogja megbánni:-)

2008. dec. 10. 18:13
 5/8 A kérdező kommentje:

Nagyon Köszönöm a kedves válaszokat!

Remélem az én férjem is pozitívan emlékszik majd vissza ezekre a percekre. Szeretne bent lenni, de fél is egy kicsit. Bízom benne ezek a sorok majd megnyugtatják, engem már sikerült.

2008. dec. 10. 18:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretne bent lenni,akkor menjen nyugodtan.Az én párom bent volt.Nagyon jó volt,hogy ott volt mellettem.Nem lett rosszul sem.Elvileg nem látnak semmit,mert a fejünknél állnak,persze az én párom is odalesett.Az az egy negatívum volt számára,hogy látott szenvedni,és nem tudott segíteni.Persze lelkileg nagy segítség volt.És a kapcsolatunkat is jobban megerősítette.
2008. dec. 10. 21:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom is úgy jött be, hogy hát nem tudja mennyire fogja bíni, majd meglátjuk :-) De nagyon kellemesen csalódtunk mind a ketten, mert nagyon jól viselte, fogta a kezem, nem esett kétségbe. Sajnálatot egyeltalán nem mutatott, de pont erre volt a legnagyobb szükségem. így egyszerűbbenk tűnt minden. Látta ahogy kibújik a baba, aztán mikor öltöztették, fotókat csinált, utána büszkén fogta a pólyában :-) De sajnos ebben a sürgés-forgásban láttott mindent odalent is mielőtt még elkezdtek varrni, de szerencsére nem undorodott meg tőlem cseppet sem.

2 hós baba anyukája

2008. dec. 10. 21:58
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém jól viselte, de azért a burokrepesztésre, az edára, majd a spinális szúrásra kiküldtem. Jobb a békesség :)))
2008. dec. 10. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!