Így mikor induljunk a kórházba?
Figyelt kérdés
Úgy tudom alap esetben 10 perces rendszeres fájásokkal érdemes indulni leghamarabb, mert azok már biztos nem jóslók. Ez akkor azt jelenti hogy 10 percenként tart pár percig egy fájás? A kórház amúgy fél órányira van tőlünk kocsival. Viszont ez nem a területileg illetékes, és nem akarnak adni befogadó nyilatkozatot, viszont mindenképpen itt szeretnék szülni. Azt mondták, hogy ha már nagyon előrehaladott a szülés, akkor nem küldenek el, de ha lehet akkor átvitetnek mentővel a másikba. Én ezt szeretném elkerülni, mikortól számít annyira előrehaladottnak, hogy nem leszek már szállítható?2021. aug. 24. 09:03
11/15 anonim válasza:
7, szerintem tanulj meg fogalmazni. Bár a legjobb döntés az lenne részedről, ha egyaltan nem kommentelnél, főleg nem ilyen dajkameséket
12/15 anonim válasza:
Attol függ,hogy 1 baba vagy ikrek,vagy hányadik baba. 10 percesekkel korai bemenni szülni. 3-4-5 percesekkel ráérsz bemenni
bábás meghalt baba szülést hirekbe is mondták.
13/15 A kérdező kommentje:
Első és egy baba. Köszönöm mindenkinek a választ
2021. aug. 24. 10:26
14/15 anonim válasza:
11, dajkamese? Szeretettel várlak jövő hétvégére, beszélgethetsz az illető hölggyel, ha szeretnél.
15/15 anonim válasza:
Nekem 25 órán keresztül voltak 10 perces fájásaim(sajnos nagyon lassan haladtam) szóval haza küldtek egy fél napra… az már más kérdés, hogy én szintén 10 percesekkel mentem vissza, és kb 5 perces fájásokkal toltam ki… soha nem volt sűrűbb fájásom.
Tényleg mindenki más, azért ezt így jól bevállaltad…🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!