Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Így mikor induljunk a kórházba?

Így mikor induljunk a kórházba?

Figyelt kérdés
Úgy tudom alap esetben 10 perces rendszeres fájásokkal érdemes indulni leghamarabb, mert azok már biztos nem jóslók. Ez akkor azt jelenti hogy 10 percenként tart pár percig egy fájás? A kórház amúgy fél órányira van tőlünk kocsival. Viszont ez nem a területileg illetékes, és nem akarnak adni befogadó nyilatkozatot, viszont mindenképpen itt szeretnék szülni. Azt mondták, hogy ha már nagyon előrehaladott a szülés, akkor nem küldenek el, de ha lehet akkor átvitetnek mentővel a másikba. Én ezt szeretném elkerülni, mikortól számít annyira előrehaladottnak, hogy nem leszek már szállítható?
2021. aug. 24. 09:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
Nyitott méhszáj és beilleszkedett fej. 10 percesekkel simán eltarthat fél napig is, ugyhogybat fognak szállítani.
2021. aug. 24. 09:08
 2/15 anonim ***** válasza:
97%
10 percessel nagyon korai, főleg,ha első gyerek. Bőven elég 2-3 perces fájásokkal bemenni, így talán kevésbé is avatkoznak bele a folyamatba. Ez úgy néz ki hogy jön egy fájás, eltart 40-50 másodpercig, majd eltelik 3 perc és jön a következő.
2021. aug. 24. 09:10
 3/15 anonim ***** válasza:
74%

eszembe nem jutna azért várni, hogy máshol szülhessek.

Anyám barátnője egy babonás liba, nem akart Luca napján szülni, addig várt, míg megfulladt a baba a szülőcsatornában, mert elakadt szépen a várakozás közben, otthon :(

2021. aug. 24. 09:12
 4/15 anonim ***** válasza:
48%
Ja, szép mese, 3.
2021. aug. 24. 09:16
 5/15 anonim ***** válasza:
84%
3-as. Ilyen ostobaságot te sem hihetsz el. Ha a szülés beindul, nem tudod megakadályozni,hogy a gyerek megszülessen. Nem úgy működik,hogy én úgy döntök,hogy ne ma szülessen,hanem holnap...
2021. aug. 24. 09:22
 6/15 anonim ***** válasza:
25%

nem, négyeske, nem mese.

Velem lenne egyidős a lány. Ha idejössz hozzánk (kisváros) kb mindenki megmondja neked még az évet is, amikor történt (amúgy 1977). A mai napig itt laknak ők is.

2021. aug. 24. 09:22
 7/15 anonim ***** válasza:
81%

5, szerintem tanulj meg gondolkodni.

Egy szóval nem írtam, hogy meg akarta akadályozni.

Nem ment be a kórházba, várni akart a hülye éjfél utánig. A gyerek meg nem, a szülés szépen haladt a maga útján, amíg gond nem lett. Csakhogy ő akkor sem volt hajlnadó még mentőt sem hívni. És igen, nyilván ugyanúgy elakadt volna a kórházban is, de hát ugye ő otthon volt.

2021. aug. 24. 09:25
 8/15 anonim ***** válasza:
88%

3

Nemrég volt egy hasonló,mert a nő meg 200 km-rel messzebb egy bábánál akart szülni. A baba meghalt közben. Kórhazi körülmény mellett csm lett volna de legalább esélye lett volna a gyereknek.

2021. aug. 24. 09:29
 9/15 anonim ***** válasza:
87%
2, nekem az első fájástól számítva két és fél óra múlva megvolt a kislányom. Nem vagyunk egyformák, nem tudhatod, kinek hogyan fog alakulni, ezért ne jelentsd ki, hogy elég a két-három percessel bemenni.
2021. aug. 24. 09:33
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én kb 6 perces fájásokkal mentem, de mivel 3 ujjnyira nyitva voltam, bent tartottak és 7 órával később szültem. A szobatársam 3-5 percesekkel ment be, de annyira nem tágult, hogy 18 óra vajúdás után császár lett. Szóval nehéz megmondani, mikor tart már ott a vajúdás, hogy ne küldjenek el.
2021. aug. 24. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!