Melyik kórházba mehetek terhesgondozásra, szülni?
Ortopédiai okokból császármetszés javasolt. Most, hogy már nem lehet orvost választani ez hogy megy? Csak a körzeti kórházba járhatok? Vagy választhatok másik kórházat is terhesgondozáshoz? Ilyenkor a császár hogy van, programcsászár?
Nagyon megköszönném olyanok válaszát, akik most csinálják ezt végig. Sajnos a körzetis kórház inkább egy hentesképző, mint kórház, nagyon nem akarok oda járni....
A tb amit fizetgettél életed során kb egy program császárodat sem fedezné.
Amúgy sosem a szülészeti részleggel van a baj hanem a gyermekágyassal. Az meg általában mindenhol tré.
Nekem egyébként maga a terhes gondozás eddig nem olyan rettentő nagy összeg.
7. héten terhesség megállapítás - 15.000
12 heti genetikai + kombinált teszt - 50.000
18 heti genetikai UH - 30.000
Ennyit voltam eddig. A következő a 30 heti lesz, de ahogy néztem az orvos átlistáját, az már csak 15 ezer lesz megint.
Ráadásul ha államiba járok, a két nagy genetikat akkor is magánban csinálom, mert még a gép is teljesen más, az alaposságról nem is beszélve.
Védőnő, haziorvos, labor ingyen van.
Egy problémás terhesség nyilván más, de ha nincs gond, akkor ennyi.
Közeli ismerősöm fog most úgy szülni a Szent Imrében, hogy amúgy nem odatartozik körzetileg, de az orvosa ottani.
Szóval én választanék egy orvost abból a kórházból, ami szimpatikus, aztán magánrendelésen rákérdeznék, hogy megoldható-e, hogy ott szülj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!