Mikor láthatjátok először a babát szülés után? (Ha az apa nem volt bent és nem is akarjuk hogy bent legyen? És az asszonynak meg császára volt ? Tetszett nektek a babátok legelső pillanatban?
Hát nálunk a covid miatt nem volt látogatás. A párom a 3.napon látta először a fiunkat, amikor mentem vele kifelé az osztàlyról. Mindketten csúnyának láttuk, de azóta is az, viszont a természete csodálatos.
A lányunk 2 évvel idősebb, a párom bent volt a műtőben, ő gyönyörű baba volt és azóta is szép, ellenben maga a kisördög természetre (kis túlzással).
konkrétan nem érdekelt ...
24óra vajúdás után császároztak, örültem h ébren tudok maradni a fáradságtól... nem hogy még játsszam a jajdeboldogkismamat!
amúgy szép gyerek :)
dupla sor szempillája van hosszú sűrű és hozzá zöld szemek, szív alakú arc, sűrű barna haj, igazi szívtipró :)
Pcs-nél a férjem bent volt így nem tudom. Ő ugye mehetett a babával még engem varrtak nekem csak megmutatták
Sürgósséginél: hajnalban műtöttek, délután jöhetett fel velem a pic-re
A szobatársamhoz (neki nem kora szülés volt) egyből behozták a babát mikor lehozták a szobába. A férhe már ott várta őt, tehát együtt látták először, mikor már a szobában elhelyezték az ayukát.
A lányom nagyon szép volt már akkor is
Na az ikrek mindenek voltak (cukik, aprók) de szépek egyáltalán nem.
Mostmár ők is azok. (nem csak szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!