A legelső fájások mennyire lesznek fájdalmasak? Észre fogom venni, hogy ez már a szülés jele lesz?
Nekem burokrepesztésig csak jósló fájásaim voltak, kb. fél napig. Burokrepesztés után fél órával jött az első rendes fájás, és 2 óra múlva megvolt a kislányom.
Mindenkinél máshogy alakul, lehet nálad ez már jósló de azért még korai. Ne izgulj tudni fogod amikor indul a baba, nekem akkor még jóslók is máshogy fájtak. Egyébként nekem csak lent fájt a hasam a ctg-n nem is látszott pedig már 3 ujjnyi voltam...
Meg fogod érezni, hisz fájni fog rendesen, érezni fogod!
Húgom pár hete szült, ő is kérdezte:)
Mikor beinditották a szülést, mert túl hordta, mondta fáj nagyon, de ki lehet bírni. Na mondom fog ez még jobbá is fájni. Á, azt mondta ezt ki lehet bírni. Ez volt este 6-kor.
Na rá 2 órára vissza hívott, hogy már nagyon fáj, de kibírja, kemény ő!
10 kor már azt mondta igazam volt, annyira fáj úgy érzi meghal, nem bírja... Nem gondolta volna ilyen lesz...
Délelőtt 11-kor lett meg a baba.
Nagyon sokat vájúdott szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!