Jósló vagy szülés jelei lennének?
37 hetes vagyok ma, már 3 napja a lábam közt úgy fáj, mint aki szét akarna szakadni,néha még a lépés is nehéz ráadásul ma reggeltől össze vissza fáj a hasam alja meg a derekam is. Kibírható a fájdalom, de ahhoz hasonlít, mint amikor az első babámat szültem, csak gyengébben. Első babánál nem voltak jósló fájásaim ezért nem tudom, hogy milyen is az valójában.
A lepény 2 fokban érett, de nem meszes.
Lehet, hogy jósló fájás lenne vagy a szülés jelei?
Még annyit hogy ha valakinek jósló fájásai voltak mennyi idő után indult be a szülés?
Köszi a válaszokat!
a sógornőmnek a második gyereknél így volt..szülés előtt kb 2 nappal folyamatosan ilyen össze vissza fájások jöttek, mivel már 2.napja így volt kezdte gondolni hogy ez nem josló és igaza is lett, mert másnap hajnalra megszült. az elsőt 36.héten a másodikat is előbb szülte mint 40. hét.
én egyet szültem eddig, vele nekem a szülési fájások előtt 1 nappal kezdtek ilyen enyhe fájdogálások lenni.
igazából bármi lehet, ezt az idő dönti el, de mindenestre legyél összekészülve ki tudja...sok szerencsét!!
Köszi a válaszokat!
1-es Már kezdek készülődni, de még nem akarom a falra festeni az ördögöt :) Csak indulás előtt szeretnék össze pakolni rendesen, addig meg csak egy helyre pakoltam mindent. :)
Már elmúlt, néha van egy kis mensi szerű görcseim, ami tovább is tart mint 30 másodperc,a derekam ami fáj de lehet hogy csak jósló fájások, de a feszítő érzést a lábam közt azt nem tudom mit jelent.
2-es hogy érted, hogy kb.6-7 hete szülsz?
hát be van illeszkedve a baba és tágulnak ott a lent a dolgok, vagy éppen zajlik a beilleszkedés..most hogy vagy mi újság?
1-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!