Lehet szülés lesz a vége?
Ez csak jósló volt. Bár csalókák ezek a fájások. Ha elmúlik a meleg vizes pancsolásra, akkor az nem fájás.
A kérdés címén jót mosolyogtam:) hirtelen olyan képtelennek tűnt:) asszem pihennem kéne.
Neked sok pihenést, lassan idő van.
Szia. Szerintem lassan szülni fogsz (nem pár órán belül, de valószínűleg a napokban). Nekem 3 napon keresztül ment ez, amit leírtál (36+5 hetesen). Többször rendszeresedett, aztán zuhanyra elmúlt. Többször majdnem beindultam a kórházba, mert 10 perces fájásaim voltak. Nem voltak erősek, de a derekamban éreztem őket, nem a hasamban, mint a jóslókat. A 3. nap estéjén már olyan ideges voltam, hogy bementem megnézetni magam,max. hazaküldenek. Amikor bementünk, röhögcséltem, semmi bajom nem volt még, a portás alig akart felengedni, hogy szülni jöttem. Megnéztek, már majdnem 3 ujjnyira voltam nyitva. Azt mondták, fájásgyenge vagyok. Burkot repesztettek, kaptam oxit (nh azok már olyan fájások voltak, hogy csak na) és 5 óra múlva meg volt a babám. Mindenki azt mondta, meg azt olvastam mindenhol, hogyha beindul, azt úgysem fogom összetéveszteni semmivel. Hát nekem nem így volt. A burokrepestésig nem rendszeresedett és lényegében nem is fájt annyira.
Egy szó mint száz, szerintem ha még 1-2 napig ez így megy, menj be, hogy nézzenek meg, mert nem biztos, hogy ha elmúlik zuhanytól, az még nem "rendes fájás". A gyakori székelési inger pedig nem csak a tolófájásnál lehet, a szervezet sokszor kitisztítja magát szülés előtt, lehet, hogy annak az előszelét érzed (nekem us volt ilyen).
Sok sikert, könnyű szülést! Írj, hogy mi volt! 6 hetes kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!