Otthonszules Miskolcon?
Keresgeltem a neten, de sajnos nem talalok olyan praxist, ami Borsodban is jelen lenne. A legtobb Budapesti illetve Dunantuli. Van aki otthon szult Miskokcon?
(Egyenlore csak informaciot gyujtok, es nem vagyok kivancsi milyen veszelyes stb. Aki nem a kerdesre valaszol ne is irjon)
Arra figyelj, ha az otthonszülés mellett döntesz, hogy K vitamint kapjon a baba. Ezt csak orvos írhatja fel, a bába nem tudja. Csak azért írom, mert pont most volt a hírekben, hogy hány haláleset történt emiatt (linkelni is tudnék, de ha érdekel, úgyis megtalálod).
Én személy szerint nem tudnám elképzelni a szülést orvos nélkül, ezért pl Angliában se szívesen szülnék. Az első szülésem normálnak indult, de császár lett belőle, így nagyon jó volt, hogy eleve kórházba mentem szülni (a második ikerterhesség volt, így nem volt kérdés a császár). Tudom, hogy sokan simán szülnek otthon, ez nyilván a te döntésed. Tartsd szem előtt, hogy mi a legjobb a babának és neked, és dönts legjobb belátásod szerint.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!