Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Otthonszules Miskolcon?

Otthonszules Miskolcon?

Figyelt kérdés

Keresgeltem a neten, de sajnos nem talalok olyan praxist, ami Borsodban is jelen lenne. A legtobb Budapesti illetve Dunantuli. Van aki otthon szult Miskokcon?

(Egyenlore csak informaciot gyujtok, es nem vagyok kivancsi milyen veszelyes stb. Aki nem a kerdesre valaszol ne is irjon)

2021. júl. 26. 17:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%

Van olyan bába, aki elmegy oda Budapestről.

Lépj be a facebook csoportba : "Otthonszülés, intézeten kívüli szülés csevegő"

2021. júl. 26. 17:28
 2/13 anonim ***** válasza:
43%
Merész
2021. júl. 26. 18:40
 3/13 anonim ***** válasza:
49%

Felelőtlen!

(Lehet lepontozni.)

2021. júl. 26. 18:42
 4/13 A kérdező kommentje:

Elso hozzaszolo, koszonom szepen :)

Le is pontozom aki nem a kerdesre valaszol!

2021. júl. 26. 19:42
 5/13 anonim ***** válasza:
58%
Bátor
2021. júl. 26. 20:05
 6/13 anonim ***** válasza:
40%
Pontozz, nehogy gondolkozz. 🤷‍♀️
2021. júl. 27. 13:53
 7/13 A kérdező kommentje:
Gondolom azok karognak akiknek fogalmuk sincs rola 😁
2021. júl. 27. 17:57
 8/13 anonim ***** válasza:
37%
Igen, halvány lila gőzünk is, most hogy mondod nem is értem hogy miert nem szül inkább mindenki otthon
2021. júl. 27. 18:04
 9/13 anonim ***** válasza:
67%

Szülésznő családtaggal, aki nem egy babát mentett meg vagy vesztett el az adott orvosi teammel Geréb 'áldásos' ténykedése miatt eléggé képben vagyok.

Fel kellene végre fogni, hogy az otthon szülés csodálatos LENNE, ha itthon is ki lenne alakítva a rendszere, pl mentő áll a ha előtt, ha mégis baj van.

Mindenki sima szülésre készül, vágyik, de ha baj van akkor mi a fenét csinálsz otthon? Perceken múlhat sokszor a baba és a mama élete! Aki otthon szül jelenleg az igenis hazárdírozik mind a saját, mind pedig a gyereke életével!

2021. júl. 28. 08:29
 10/13 anonim ***** válasza:
56%
Két szülésemből az egyiknél gond adódott, hírtelen császározni kellett. Otthonról ez kicsit kellemetlen lett volna. Én soha sem kockáztatnám a gyerekeim életét.
2021. júl. 28. 21:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!