Mikor kell elindulni a kórházba?
Szia!Átérzem az aggodalmad, nekem a kisfiam 36 hétre lett, levált a lepény, elöntött a vér, azonnal kórház, semmi fájás (mire beértünk már a magzatvíz is folyt) és azonnal toltak császározni.Igaz ő picike lett, 1700 gramm.
Most 37 hetes vagyok, az én orvosom is engedélyezné a sima szülést, én is parázok m van ha szétszakad (bár én kampányolok ezerrel a sima szülés mellett) és ugyanezek a gondolatok foglalkoztatnak.
Bízok benne, hogy most nem a vérzés lesz az ami szülésre utal-szerintem sokkot is kapnék, ha megint azt élném át.
Viszont amint elmegy a víz vagy 5-10 perces fájásaim lesznek már indulok is, a csomagom kész:) Sok boldogságot és könnyű, gyors, komplikációmentes szülést neked!!!! (Majd írd meg, h hogyan alakult)
Nekem azt mondták, ha elfolyt vagy szivárog a magzatvíz, vagy ha vérzek, akkor azonnal. Ha fájások jelentkeznek, akkor várjam meg az 5 perceseket, amik legalább fél percig tartanak, s akkor induljak a kórházba. (ha előbb mennék, hazaküldenének! :S)
34 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!