Akik császárral szültek, lett később valami fejlődésbeli eltérése a gyereknek? Pl hiperakivitas, figyelemzavar, szenzorosság,fennmaradt primitív reflex, szenzorosság, bármi. Köszi a segítőkész válaszokat.
Én császárral születtem, semmilyen problémám nem vvolt soha, elég hamar jártam és beszéltem is, nyugodt gyerek voltam. A kislányom császárral született, ő sincs lemaradva, semmilyen hiperaktivitása nincs, ugyanolyan nyugis mint én voltan (persze azért hisztik vannak néha, de nem földön fetrengős)
Nem hinném, hogy a császárnak köze lenne az ilyesmikhez... A sima szülésnél is simán kaphat oxigénhiányt pl, ami okozhat ilyen lemaradásokat, stb. Mindkettőnél benne van a pakliban valami, teljesen mindegy hol jön ki.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Megirjatok légyszi h program csaszarokrol irtatok v olyanokról, ahol beindult a szülés, csak nem természetesen fejeződött be?
Köszi
Ne haragudj, de ez pont akkora baromság mint a szoptatás vs tápszer.
Nyilván van aki császárral szült és a felsoroltak közöl valamelyik van a gyerekének.
És ettől neked jobb? A te esetedben változtat ez bármit is?
2-es vagyok.
Anyumnál 37. hetesen beindult magától a szülés otthon, de szaladtak is a kórházba egyből, mert farfekvéses voltam, így tolták is a műtőbe.
Nálam indított szülés volt, de nem tágultam, fájásaim sem lettek, de a szívhang már nem volt a legjobb a picúromnak ezért császár lett belőle. (10 hónapig szoptattam is :) )
Szív alakú mehem miatt a fiam nem tudott befordulni,már a 32.hettől pedzegették a császárt,végül 39.héten meg is műtöttek. Szerintem a méhem miatt végig egy pózban volt szegénykém,én látok rajta egy kis görbeséget és meg nem ül és nem mászik. ( kúszik ezerrel és más baja nincs)
Gyógytornász látta 2x is,azt mondta kimozogja ill.gyakorlom vele a térdelést/ mászást.
Tul.képpen ezt nem gondolnám a császár miatt lenne,inkább a nyomi mehem miatt.
Az elsőnél sima szülésnek indult, elhúzódó vajúdás miatt (és mert nem tágultam) lett császár.
Másodiknál programcsászár.
Egyiküknek sincs és nem is volt soha semmilyen rendellenessége vagy eltérése, teljesen egészségesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!