Sokszorosára nőtt a hiperaktív és figyelemzavaros gyerekek száma. Lehet kapcsolat a nagyobb mobil és mindenfelé sugárzás hatása és ezek között?
Lehet, de nem valószínű.
Mondjuk szerintem csak a diagnosztizált hiperaktív és figyelemzavaros gyerekek száma nőtt meg.
Aha. Ezek szerint te azt is elhiszed, hogy a Föld lapos, a repulogepek kondenzcsikja ideg méreg, a covid pedig csak kitaláció.
Az idegrendszerre nem az eszköz léte, avagy a nem létező vagy minimalis sugárzása hat, hanem annak korai és mértéktelen használata.
Lehet, de az biztos, hogy nem.a mobil sugárzása az elsődleges. Az élelmiszerek szennyezettsége, feldolgozott élelmiszer dominanciája, de már a saját magad által termelt zöldség is tele lesz minden szennyeződéssel, mert szennyezett a talaj, ez szerintem sokkal jobban befolyásolja.
De, a fö ok szerintem:
-jobban tudják diagnosztizálni, régen csak sima rossz gyerek volt
-mozgáshiány, régen egy gyerek reggeltől estig kint futkosott a réten, fára mászott, stb., ez egy hiperaktív gyereknek sokkal jobb környezet, le tud fáradni, mint manapság napi 1 óra játszótér
-iskolai követelmény nulla volt, a maihoz képest, nem volt baj ha valaki nem okos.
Ez ott bukik, hogy azok gyerekei is küzdenek ilyesmikkel, akiket montessori vagy waldorf módszerek alapján nevelnek, kütyümentesen.
Amit az ötös írt van szerintem is, régen is volt a nevelhetetlen rossz gyerek, a buta gyerek, vagy a kettő együtt, vagy a különc/furcsa gyerek, csak már más a nevük és segítik őket.
Egyébként szerintem a "korai" és a "mértéktelen" is olyan megfoghatatlan dolog, szerintem igazán kevesen teszik ki a 2 év alattiakat 2-3 óránál több képernyőnek azt se egy huzamba és nem minden nap.. továbbá egy átlagos gyereket nem vonz annyira a mese se, mint egy eleve nem átlagos gyereket(pl adhdsnál aki odavan az ingergazdag dolgokért jobban tapad az ingereket szolgáltató kütyükre..)
Az egy, amitől szerintem tartani lehet, az a magasfeszültségű vezetékek mellett lakás, illetve vegyiüzemek mellett való élés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!