Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Méhösszehúzódás leálláskor...

Méhösszehúzódás leálláskor kinek milyen tapasztalata volt ?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ejjel arra keltem, hogy mehosszehuzodasaim vannak negyed2kor. Először azt hittem jósló, de nem javult zuhanyra sem, s fel5ig mertem a fajasokat, 15-20 percenkent jöttek.

Egész nap ilyen volt, egyszer lement 8 percesre kb 3tól 6ig.

7 órakor kezdődött a mensigörcs, de 8 körülre a méhösszehúzódás leállt, mensi görcs maradt, azóta is időközönként van. Hasam kemény, baba mozog, inkább fészkelődik, néha rúg egyet.

Férjem be akar vinni, mert fél, nehogy baj legyen abból, hogy megállt a mehosszehuzodas.

Második gyermekem. Elsőnél akkor állt le mikor kórházba értünk, s akkor kaptam oxit de mivel trauma érte a babát, mekoniumos lett nagyon a magzatviz, feje fent maradt ezért császár lett.

Ezt szeretném újra elkerülni.

Aki hasonló helyzetben volt, mit tapasztalt, mikor kezdődött újra a méhosszehuzodas?

Válaszaitokat előre is köszönöm.

39+6 hetes kismama.

2021. júl. 7. 21:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Tortent azota valami?:)
2021. júl. 8. 23:36
 12/18 A kérdező kommentje:

Ugyan az a tárgyalás, elvileg beosztottak egy oktató orvoshoz, hogy ő fog velem foglalkozni, ő helyezi fel délben a ballont és ő lesz a szülésnél is.

10kor sokat kérdeztek, majd mondták, hogy délben felhelyezik de semmi.

Szerintem sosem fogok megszülni. :’)

2021. júl. 9. 13:11
 13/18 A kérdező kommentje:
Vasárnap fel2kor természetes úton megszületett a gyermekünk. 28 óra vajúdás után. Ebből kb 5 óra volt kegyetlen fájdalom, de megcsináltuk.:)
2021. júl. 12. 08:58
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Minden elismerésem. Gyors felépülést és sok egészséget kívánok! Most már együtt vagytok :)

(Régi hozzászóló vagyok, nem az utolsó)

2021. júl. 12. 09:56
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

En kerdeztem az utolsot:)

Gratulalok!!!! Jo egeszseget es boldog babazast:)

2021. júl. 12. 12:22
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jókívánságokat ! <3 :)
2021. júl. 12. 13:24
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok és Jó egészséget kívánok! 😃
2021. júl. 12. 14:35
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen!🥰
2021. júl. 22. 06:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!