Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tena lady bugyipelenkához...

Tena lady bugyipelenkához hogy mérjek méretet?

Figyelt kérdés

Az M-es elvileg 110ig jó, az L-es 100-tól. Az én hasméretem most köldök alatt 94 cm, de már 26 hetes vagyok. Honnan tudjam mekkora lesz a hasam szülés után, mennyire fogy vissza? Mert ha nagyjából eddig a 6 hónapos terhes állapotig legalább lecsökken, akkor az L-es szerintem túl nagy lenne, viszont ha ennél nagyobb lesz, félek az M-es lesz kicsi. Kettőt nem akarok venni, mert annyi pelenka meg szerintem nem kell a kórházba.

Ti mekkorát vennétek? A kórházban lehet cserélni az ápolókkal, ha véletlenül mégse jó a méret? Bocs, ha buta kérdés, első baba.

2021. júl. 3. 08:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Most mekkora ruha méretet hordasz?
2021. júl. 3. 09:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Nadrágból terhesség előtt 38-40est, a 40es kismama nadrág most is rámjön, talán egy kicsit passzos. Mondjuk 42es már biztos kényelmes lenne.
2021. júl. 3. 09:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
40-es nadrágmérettel rám teljesen jó volt az M-es pelenka, nyúlik is még.
2021. júl. 3. 10:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2021. júl. 3. 10:55
 5/5 anonim ***** válasza:
En a mereteimet nem tudom ugyan centiben, 98 kg es 168 cm voltam mikor szulni mentem. Szules utan masnap szinte teljesen eltunt a hasam,nyilvan azert nem lett lapos,de meglepoen kicsi volt. L meretet vettem, tokeletes volt ram.
2021. júl. 3. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!