Tena lady slim normal inkontinencia betét szülés utánra jó?
Figyelt kérdés
2018. dec. 14. 10:40
2/6 A kérdező kommentje:
Ahogy látom sajnos nem szárnyas az is jó?
2018. dec. 14. 11:08
3/6 anonim válasza:
Van belôle szárnyas és szárny nélküli is, de mindegy, mert csak 2cseppes erôsségû, az meg nem elég szülés után. A Tena lady önmagában jó, csak nem ez. Vmi jobb nedvszívó képességût válassz. Pl. Pants-t.
4/6 anonim válasza:
Változó ki mennyire vérzik. Én mind a 2 szülésem után 4-5 napig bugyipelenkát használtam, utána meg még 2 hétig éjszakai betétet. De volt olyan is, aki azt mondta a harmadik nap, hogy szinte már nem is vérzik.
5/6 anonim válasza:
Nekem a mamám adott Tena Comfort Mini Plus-hoz receptet, kettőt ragasztottam be, mert rövid, de így is teljesen jó volt. Pár nap után elég volt az éjszakai Always.
6/6 anonim válasza:
Tena comfort mini extrát használtam mindkét szülésem után. Sose volt baleset, elég hosszú, és jó nedvszivó. Utána tena slim mini plus wings-et. Sima betét nekem nem volt jó, valamiért irritálta a gátsebemet (allways)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!