Ugy olvastam valahol, hogy negyed orankent kell, de ezt meddig? Az elso napon negyed orankent? Ha ez szamit valamit, akkor Tena pelenkat (vagy mi a szosz az) veszek, mert a mensim is disznovagas jellegu, gondolom, szules utan meg nagyobb horror lesz. Eldobhatos bugyi meg nincs akkora, amekkora en vagyok, ezert gondoltam erre a megoldasra.
Illetve nem fognak kirohogni, ha egeszsegugyi alatetet teszek az agyba? Nem akarok semmit osszeverezni.
A pelenka jól bírja. Én is azt használtam. Napi 3 elég. Nagy nedszívásúak, hiszen jóval több vizelet felszívására készült, mint amennyi vért veszítünk.
2019. jún. 30. 09:30
2/8 anonim válasza:
Nekm kell negyed orankent cserelni. En eleinte oránként cseréltem, mert megtelt, aztán mar csak 3 óránkent.
2019. jún. 30. 09:32
3/8 anonim válasza:
Negyed óránként? Pff, fel se birtam kelni szülés után. Aztán meg olyan izomlázam volt,mintha maratont futottam volna. A lábam is alig birtam megemelni, nemhogy negyed óránként wcre járni.
Tena comfort miniből használtam a plusot vagy extrát. Több órát is kibirt.
Vihetsz alátétet, de ha összevéreznél bármit, szólsz és cserélik. Ez a szülészeten teljesen mindennapos dolog. Ne izgulj.
2019. jún. 30. 09:58
4/8 anonim válasza:
Én nem véreztem nagyon erősen, tena jellegű betétet két-három óránként cseréltem. Nem fognak kiröhögni az egészségügyi alátét miatt,nálunk a kórházban mindenkinek adtak naponta újat, de a betét mellett nekem egyszer sem volt "baleset".
2019. jún. 30. 10:01
5/8 anonim válasza:
Akkor cseréled amikor kell. Érezni fogod mikor telik meg
2019. jún. 30. 11:31
6/8 anonim válasza:
Pelenkával nem fogsz semmit összevérezni, a tena pants pont ezért jó. Betéttel átáztam félóra alatt, a bugyipelenka több órán át bírta, érzésre cseréltem.
Egyébként nem, nem röhögnek ki, nálunk eleve adtak alátétet, bár cserét már nem.
2019. jún. 30. 12:04
7/8 anonim válasza:
Tena pantset használtam én is, szerintem a napot simán kibírta volna 1 db, nyilván higiéniai okokból cseréltem. Nálunk külön ajánlák is a dokik, mert ha ránéznek a vérzésre láják ha gond van, ugyanis a "műanyagos" bevonatú betétek megváltoztatják a vérzés színét, ahogy felszívják. A Tena jó puha, "pamutos" ne bántotta a gátamat sem. Szerdától szombatig voltam kórházban, 11db-ot használtam el, hazajövet már nyilván sima betétet tettem, de itthon még éjszakára használtam...
2019. jún. 30. 13:16
8/8 anonim válasza:
Tena pants-et használtam szintén a kórházban. Egy csomaggal ment el. Nem emlékszem mennyi volt benne. 8 vagy 10 darab? Haza már sima eü betéttel bugyiban mentem. Vészesebb volt a helyzet mikor szülés után először megjött.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!