Szülés utánra megfelelő ez a betét?
A Tena Lady Inkontinencia Extra betétre gondoltam + hálós bugyi.
Mindig is rengeteg volt a menstruációm, így szülés után is arra számítok, hogy sok lesz a vérzés.
Szerintetek ez megfelelő vagy esetleg más fajtában gondokodjak? Mik a tapasztalatok?
A válaszokat előre is köszönöm!
Szintén a felnőtt pelenka vált be, kényelmesebb mint a betét, nem csúszkál, egyszerű cserélni.
A vérzés mennyisége amúgy nincs összefüggésben a menstruáció mennyiségével.
A szülés utáni vérzésnrk semmi köze a menstuációs vérzéshez. Az elsőnél a levált méhlepény helyén keletkezett kb. tenyérnyi nyíltseb vérzik, utóbbinál a levált méhnyálkahártya.
Nekem mindig normál mensesem volt, szülés után mégis dölt belőlem a vér 6 hétig, de a sima Always Night is teljesen jó szolgálatot tett, mondjuk a napi 1 csomag simán elment. A kórházi napok alatt az ott kapott betétet használtam, azt hiszem Bella. Az is nagyon jó volt.
Az első szülésem hüvelyi volt,akkor nagy méretű Tenát hozattam a kórházba mert ömlött belőlem.
Második császár lett, sima szülésnek indult, Rossmann saját márkásával mentem, jó nagy és vastag betét, bőven elég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!