Ha a magánorvossal a szülésnél nem leszek megelégedve kötelességem pénzt adni? Kerek perec megszokták ilyenkor mondani mennyit kérnek vagy én döntöm el? Most 150E. Ft megfelelő összegnek tűnik ha azt mondja amennyit gondolok? Vagy ez fix öeszeges?
Mit értesz az alatt, hogy nem vagy vele megelégedve?
Azért fogadod fel, hogy levezesse a szülést. Azért fizetsz, hogy ha szabadnapos, akkor is bemenjen. Ha meg bent van, akkor ő kapjon meg, ennyi.
Azokat a dolgokat, ami befolyásolhat, például hogy mennyire avatkozik be a természetes folyamatba, alatt meg előre meg lehet beszélni.
Ha tartja magát ahhoz, amit ígért, és levezeti a szülést, akkor megdolgozott a pénzéért. Ha ennek ellenére nem fizetsz, behajtani nem tudja. De hozzá mész vissza kontrollra, és lehet, akarsz szülni még egyszer... És az rendben, hogy esetleg nem nála, de ennek híre megy.
Ha meg nem megy be, akkor nincs miért fizess neki.
Az összeg változó. Van, akinek fix tarifája van, van, aki megmondja mettől meddig szokott kapni.
Feltételezem, hogy nem egy magánkórház szülészetéről beszélsz, hanem TB alapon szülnél csak fogadott orvossal.
Ha így van, akkor a legtöbb kórháznak van (illetve az ott szült nőknek) FB csoportja, ahol megosztják a tapasztalatokat a dokikról, szülésznőkről. Én ott kezdeném az info-gyűjtést.
Megteheted, hogy nem fizetsz utána, nem nagyon tud veled mit kezdeni. De jó nagy suttyóság lenne. Nyilván ha nincs rá nagyon nyomós indok.
Semmit
Kontrollra hozza jartam de nem kertem fel szulesre.
Mivel pont ugyeletes volt jol jott ki a lepes 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!