Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit mondtatok a babátoknak,...

Mit mondtatok a babátoknak, amikor először megláttátok?

Figyelt kérdés
2021. jún. 27. 08:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondtam, hogy úristen de pici!!
2021. jún. 27. 18:19
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Én nem emlékszem, pedig három hónapja szültem... annyira eufórikus állapotban voltam, fogalmam sincs mit mondhattam, de szerintem órák múlva sem fogtam fel, hogy anyuka lettem.. ❤️🥺 inkább az érzést tudom felidézni... :)
2021. jún. 27. 20:28
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Több mint két éve szültem, de nem emlékszem, bár bennem korábban realizálódott, hogy szülés után kiesett egy csomó dolog. Szülés után pár héttel visszanéztem a pihenőben készült képeket és egyszerűen nem tudtam visszaemlékezni arra mi miután következett. De lehet ez csak velem történt, szerintem rám rossz hatással van az érzéstelenítés, stb. Arra még színtisztán emlékszem, hogy programcsászár után mikor megmutatták és elvitték legalább ötször megállás nélkül kérdezgettem, “hogy hány kiló hány centi és egészséges?” Aztán amikor ezekre válaszoltak kitört belőlem a zokogás és nem is tudtam abbahagyni, végig bőgtem, míg varrtak. Annyira problémás terhességem volt, az utolsó pillanatig aggódtam a babámért, ekkor esett le egy hatalmas kő a szívemről, hogy túlvagyunk ezen.
2021. jún. 27. 20:58
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Bőgés közepedte: Jé,sötét (egyébként csak barnás) a haja! Előtte lehet mondtam én is egy "szia"-t. 💗 Fél éves,de a mai napig naponta többször is visszagondolok a szülésre,szerencsére problemamentes,viszonylag gyors volt,es csodálatos...
2021. jún. 28. 15:09
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Én dettó mint a #21-es. 😂 Mivel csak 2600g volt, pedig időre született. Császár után láttam először, amikor kitoltak a műtőből. Bent meg se mutatták, egyből elvitték.
2021. jún. 28. 20:49
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
25 hat en ezt semmikepp nem mondhattam 3910 gr. 😂
2021. jún. 28. 21:34
 27/27 anonim ***** válasza:
51%

2016ban volt sűrgősségi császárom,nagy baba lett a lányom mikor megszületett alig voltam magamnál,sokszor ájultam el a fájdalomtól.

Amikor toltak a megőrzőbe akkor kaptam meg egy kicsit.

Neki azt mondtam:Szia óriás bébim,gyönyörű vagy.

4210grammal született és 56centivel.

Most májusban volt a második császárom ez már tervezett volt mert 3hónap szenvedés után megváltás volt.

A műtétnél hánytam sokszor és mikor nyomták ki belőlem a babát nem kaptam levegőt,így itt se voltam sokszor magamnál.

Őt a megőrzőbe kaptam meg,amikor megláttam csupa magzatmáz volt első kérdésem nem volt fürdetés?

Amit mondtam neki hogy Szia mocorgó,úristen mekkora hajad van hát ezér égett a gyomrom.

Nagyon kis pici volt pedig 3275grammal született és 54 centivel.Tesójához képest pehely könnyű volt. :)

2021. jún. 30. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!