Mit mondtatok a babátoknak, amikor először megláttátok?
Figyelt kérdés
2021. jún. 27. 08:48
1/27 anonim válasza:
Jaj en illuzio rombolo leszek,csaszarom volt ,hoztak megmutatni de meg se tudtam nezni,az erzestelenito szerektol oklendeztem ,folyamatosan,el is vittek..az orzoben kaptam meg,de oszinten nem emlekszem mondtam e barmit is.
3/27 anonim válasza:
Szerintem azt, hogy szia. De nem vennék rá mérget. :)
4/27 anonim válasza:
Bőgtem mint egy gyerek, hogy milyen szép. Meg hogy hozzák vissza még nézni akarom :D
Császárom volt.
6/27 anonim válasza:
Szintén császár... ránéztem és "ez egy gyerek".
Hosszú vajúdás, kegyelemcsászár, remegtem és rosszul voltam, és akkor esett le, hogy ami az elmúlt 1.5 napban történt, annak ez volt az értelme. A felétől teljesen elfelejtettem, hogy szülök, arra tudtam csak gondolni, hogy meg fogok halni.
7/27 anonim válasza:
Valami olyasmit, hogy: Szia kicsi Oli! Mennyi hajad van és milyen sok hurkád! :D Halványan emlékszem csak erre
8/27 anonim válasza:
Hát szia. Utána nem tudom, úgy nézett a szemembe, ahogy a magazincikkekben írják, szerintem minimum egy percig bámultuk egymást.
9/27 anonim válasza:
Császárral született. Mikor felmutatták, azt mondtam: de gyönyörű!
Pedig nem készültem én bármit is mondani... inkább csak már túl akartam lenni rajta...a 8óra vajúdás után.
De ő akkor ott feledtette minden fájdalmam. 🙂 Aztán bealudtam.
Fiam természetes úton született, mikor rám tették valami olyasmit mondtam: de kicsi, és csúszik 😃
10/27 anonim válasza:
Amit először mondtam, az az, hogy ,,ugye jól van?" , mert láttam, hogy a csecsemősök fogják, de nem sírt fel. Aztán megnyugtattak, hogy minden oké, csak le kell szívni a légutakat. Mikor odatették a mellkasomra, szeeintem szóhoz se jutottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!