Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit mondtatok a babátoknak,...

Mit mondtatok a babátoknak, amikor először megláttátok?

Figyelt kérdés
2021. jún. 27. 08:48
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
93%
Egyáltalán nem emlékszem. Mikor kicsusszant, csak annyit mondtam, hogy köszönöm. Aztan halvány gozom sincs.
2021. jún. 27. 11:10
 12/27 anonim ***** válasza:
97%

Azt, hogy szerencséd, hogy nem vagy kopasz ❤️❤️❤️

Iszonyatosan szenvedtem a gyomorégéstől (5 hónap Bricanyl-Pipolphen), mindig mondták, hogy ó, nő a haja. Mondtam, ha kopasz, megy vissza.

2021. jún. 27. 11:22
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Végre, hogy megérkeztél :)
2021. jún. 27. 12:07
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

A fiamnál nem a gyereknek hanem az apjának aki vissza hozta: tuti hogy fiú? Megnézted? (Hihetetlen lányos feje volt 😀 3 évesen is simán nézték lánynak pl a játszón)

A lányomnál: Úristen ugyanúgy nézel ki mint a bátyád!

Azóta is nagyon hasonlítanak, igazán le sem tudnák tagadni egymást.

2021. jún. 27. 12:11
 15/27 anonim ***** válasza:
71%
Két természetes szülésem volt. A kisfiamnak azt mondtam, hogy "hát szia! Megjöttél?" A kislányomnak azt, hogy "szia kicsi! Már nagyon vártunk!"
2021. jún. 27. 12:12
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Császárom volt, ciki,de azt mondtam az orvosnak, hogy ja cuki.
2021. jún. 27. 13:21
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

megkérdeztem most a férjem, jól emlékszem-e, azt ondja, nem, volt ott egy ó, basszus, gyerek is :D

12voltam :)

2021. jún. 27. 13:22
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs de valószínű azt hogy "szia". :D
2021. jún. 27. 13:52
 19/27 Derjaderja ***** válasza:
100%

Mindkettő császár volt. A lányomnak azt hiszem azt, hogy "hát te vagy az?", akkor inkább ijedt voltam és döbbent, hogy tényleg itt van és hogy fog ez nekünk menni. Nem adtàk oda, hanem a párom mehetett vele mérlegelni.

A fiamnál beszűkült a ctg és meconiumos volt a víz, nagyon fèltem, hogy baja van (ráadásul egyedül voltam), de ahogy vették ki mar mondták, hogy gyönyörű rózsaszín és már sírt is. Akkor úgy bőgtem mint aki nem normális, ő is nagyon sírt, de őt rögtön mellém tették, összenéztünk és abbahagyta a sírást, neki tisztán emlékszem, hogy azt mondtam: "ne félj, jó lesz", azóta is eszembe jut, milyen magabiztos ígéret volt ebben a világban.

2021. jún. 27. 14:23
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Tisztán emlékszem rá (na meg a videó is nagy segítség😂) "szia pici gyönyörűm, kicsit korán akartál megismerni minket, nem gondolod? De minden remdben lesz" (Korababa) ömlöttek közben a könnyeim (kb az egész császárt végig bőgtem, annyira aggódtam)
2021. jún. 27. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!