Mit mondtatok a babátoknak, amikor először megláttátok?
Azt, hogy szerencséd, hogy nem vagy kopasz ❤️❤️❤️
Iszonyatosan szenvedtem a gyomorégéstől (5 hónap Bricanyl-Pipolphen), mindig mondták, hogy ó, nő a haja. Mondtam, ha kopasz, megy vissza.
A fiamnál nem a gyereknek hanem az apjának aki vissza hozta: tuti hogy fiú? Megnézted? (Hihetetlen lányos feje volt 😀 3 évesen is simán nézték lánynak pl a játszón)
A lányomnál: Úristen ugyanúgy nézel ki mint a bátyád!
Azóta is nagyon hasonlítanak, igazán le sem tudnák tagadni egymást.
megkérdeztem most a férjem, jól emlékszem-e, azt ondja, nem, volt ott egy ó, basszus, gyerek is :D
12voltam :)
Mindkettő császár volt. A lányomnak azt hiszem azt, hogy "hát te vagy az?", akkor inkább ijedt voltam és döbbent, hogy tényleg itt van és hogy fog ez nekünk menni. Nem adtàk oda, hanem a párom mehetett vele mérlegelni.
A fiamnál beszűkült a ctg és meconiumos volt a víz, nagyon fèltem, hogy baja van (ráadásul egyedül voltam), de ahogy vették ki mar mondták, hogy gyönyörű rózsaszín és már sírt is. Akkor úgy bőgtem mint aki nem normális, ő is nagyon sírt, de őt rögtön mellém tették, összenéztünk és abbahagyta a sírást, neki tisztán emlékszem, hogy azt mondtam: "ne félj, jó lesz", azóta is eszembe jut, milyen magabiztos ígéret volt ebben a világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!