Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vannak olyanok, akiknek...

Vannak olyanok, akiknek meglepő volt a szülés, mert nem járt akkora fájdalommal, mint amire számítottak?

Figyelt kérdés
Az unokatesóm azt mondta, mikor kijött a baba, a felesége megkérdezte: "Most tényleg csak ennyi volt a szülés?" Pedig 8 órát vajúdott, csak azt mondta egyáltalán nem fájt neki, csak mint egy erősebb mensi görcs. Vagytok még így ezzel?
2008. dec. 8. 07:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást! :)
2008. dec. 8. 08:52
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el,mindenki túlesik valahogy a szülésen.Már én is nagyon vártam,mert féltem tőle,mégis mikor rá került a sor,eszembe se jutott,hogy féljek.Minden ment a maga útján.Nyugi!

24 hetes baba mamája

2008. dec. 8. 09:13
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát én is kipróbálnék egy ilyen könnyű szülést is!!

Nekem nehéz volt, én azon lepődtem meg, hogy mennyire fáj, pedig nem számítottam túl sok jóra.

2008. dec. 8. 11:31
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát én igazán kipróbálnék egy ilyen könnyű szülést is.

Én azon lepődtem meg, hogy mennyire fáj, pedig nem számítottam semmi jóra.

2008. dec. 8. 11:32
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Én azért féltem nagyon, mert nekem soha nem szokott görcsölni a hasam mensi alatt és mindenki ezt említette, hogy olyan lesz, csak sokkal erősebb. Nekem 16 órás vajúdásom volt. Na az nem volt kellemes, de olyan rossz se. De amikor végre eljött a kitolási szak én úgy megkönnyebbültem, hogy mindjárt a kezemben lesz a pici lánykám. Valóban olyan érzés volt, mint amikor erőlködni kell a wc-n. És, hogy őszinte legyek én is azt mondtam, hogy ennél rosszabbra számítottam.

Szóval ne félj, és ne csak túl akarj rajta lenni. Én a szülés után elmondhatatlanul büszke voltam magamra.

Könnyű szülést kívánok neked is.

Üdv

2008. dec. 8. 12:13
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek!
2008. dec. 8. 16:08
 17/18 anonim ***** válasza:
52%
Igen vannak:) Még csak annyi, hogy szerintem minden fejben dől el. Én végig arra gondoltam, hogy nem fogok órákat "vajúdgatni" mert nincs rá se erőm, se időm. este 8-kor elment a magzatvíz éjfélre a kezemben volt a kisfiam. A dokim szerint így kell szülni! Sok sikert!
2008. dec. 8. 21:27
 18/18 A kérdező kommentje:
Ügyes vagy! :)
2008. dec. 9. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!