Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Indulhat e a szülés menstruáci...

Indulhat e a szülés menstruációra emlékeztető fájdalommal?

Figyelt kérdés
Görcsölök is, össze vissza, rendszertelenül, de semmi konkrét. A csontjaim kegyetlen fájnak. Ma töltöm a 39-ik hetet.
2010. jan. 4. 21:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia! A csomag legyen össze készítve, biztos ami biztos! Figyeld az órát...nekem a szülésznőm anno azt mondta, akkor "jó" a fájás, ha a kettő között nem tudsz felegyenesedni. Ülj be egy kád vízbe, ha elmúlik akkor jósló, ha nem, akkor lassan indulnotok kell:))

Ügyesek legyetek!!

2010. jan. 4. 21:42
 2/8 anonim ***** válasza:
59%

Lehet. Irány a fürdőszoba és a melegvíz-próba: elmúlik-e, erősödik-e, rendszeressé válik-e.

Meg igyál egy pohárka vörösbort, ha tudsz. Ellazítja az izmokat, ha mégse múlik a fájás, akkor lehet meglesz az a baba :-)

Én 39+5 naposan szültem, előtte 1 héttel már próbálgatott a jóslófájás. Volt ,hogy én is úgy éreztem, hogy ma szülünk (szintén menzesz-szerű fájdalommal) aztán elmúlt.

Nálam a melegvíz és a borocska jót tett. És nem árthat - szülésznői javaslatra éltem mindkettővel :-)

2010. jan. 4. 21:45
 3/8 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Ha fájnak a csontjaid, akkor jelzik, hogy megy lejjebb a baba, feszül a medencecsont.

Semmi gond!

Minden rendben lesz!

Sok sikert!

2010. jan. 4. 21:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Ha hiszitek, ha nem már legalább 2 hónapja vannak jósló fájásaim, már nem is hiszek bennük. Most ujdonság ez a menstruációra emlékeztető fájdalom, ezért kérdeztem. Szerintetek mit jelez? Tágulást esetleg? Vérbőséget?
2010. jan. 4. 21:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem semmim sem fajt az utolso napon,csak elmentem a WC-re es elment a magzatvizem,aztan enyhen fajt a derekam,es mar keszultunk is a korhazba.Ez volt 2006 februar 26.vasarnap delutan 4-5 ora kozott.A fajasok elkezdodtek este fel 10-fele es fel 12-kor mar vartak a gatvagasomat.semmi josfajas nem volt.Most meg varom a kovetkezo babat 5 honapos kismama vagyok:)
2010. jan. 4. 22:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem menziszerű fájdalommal kezdődött, ami minden fájásnál erősödött.
2010. jan. 5. 09:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen simán lehet, hogy indul a szülésed! Szerintem menj be a kórházba, maximum hazaküldenek, de haragúdni nem fognak, ők is azt mondják, hogy inkább gyere többször potyára, mint egyszer későn!
2010. jan. 5. 12:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi :-(
2010. jan. 5. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!